Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty mají po třech jarních kolech už osm bodů


Branky


19

Pokud hodlá tuklatská Čechie bojovat o záchranu, pak jediným možným cílem pro dnešní zápas byl zisk tří bodů. To se s přehledem podařilo a Tuklaty na jaře ještě neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly jen na jedné straně

"Jdeme na plac už zase nekompletní, ale na vlastním hřišti s jediným cílem", uvedl před zápasem trenér tuklatské Čechie Jiří Halgaš. A ten cíl byl nasnadě: "Potvrdit doma proti rezervě Českého Brodu nečekaný bodový zisk z minulého kola ve Velimi."

 

A hned v úvodních minutách se zdálo být vše na dobré cestě. Po úvodním oťukávání našel centrovaný míč Sládka na hranici velkého čtverce Kristiána Zradičku, který nevídanou pumelicí vstřelil výstavní první gól - 1:0.

 

Jenže místo uklidnění se na kopačky domácích vloudila nervozita a nepřesnosti.Rozháraného výkonu se snažili využít hosté z Českého Brodu, ale za celý poločas si vyloženou gólovku nepřipravili, i když si o to hráči Čechie přímo říkali. Až dvě minuty před koncem přišlo částečné vysvobození. Po standardní situaci z kopačky Nešpora chybuje hostující gólman a Kristián Zradička druhým gólem zvyšuje na 2:0.

Z brejků domácí navyšovali

Do druhého dějství oživili hru hosté hned trojitým střídáním a na hře to začalo být znát. Domácí totiž pod dojmem dvoubrankového vedení přestali hrát aktivně a to byla voda na mlýn hry soupeře. Jenže tuklatská obrana byla dobře zformovaná a hosty k ohrožení Pazdery nepouštěla. A tak Českobrodští předvedli pouze několik málo nebezpečných zakončení ze střední vzdálenosti.

 

Domácí při tom spoléhali na protiútoky a tato taktika jim vycházela. Po patnácti minutách utekl po levé straně Pytloun, centrovaný balón si našel na zadní tyči Jiří Halgaš a pohodlně zvyšuje - 3:0. A hned o pět minut později pláchl českobrodské obraně "štírek" Jiří Vondráček a potvrdil roli kanonýra - 4:0

 

Zdálo se být rozhodnuto, ale další polevení v koncentraci domácích mohlo přinést katastrofu. Hosté se dvěma rychlými brankami Dominika Rozumného dostali do hry - 4:2. Šanci na kontaktní gól dostal Margolius z penalty po faulu Kotaly, ale touto šancí pohrdl. Do konce zbývalo deset minut a stát se mohlo ještě cokoliv.

 

Ale tři minuty před koncem pojistil tři body z penalty, kterou nařídil sudí Vala po faulu na Lachmana, svým druhým gólem Jiří Halgaš - 5:2.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Důležité tři body zůstaly doma, ale to je asi jediné pozitivum tohoto utkání. Nedokázali jsme se koncentrovat po celý zápas a můžeme být rádi, že hlavně hluchou střední pasáž v prvním poločase hosté nedokázali proměnit v branku. Ale naštěstí jsme si dokázali vypracovat náskok, který už jsme udrželi.




Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] , K. Sládek [-] (59. V. Lachman [-] ) , J. Halgaš [-] , K. Zradička [-] (64. D. Matthey [-] ) , J. Vondráček [-] , R. Nešpor [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , P. Patáčik [-] , D. Bazal [-]

SK Český Brod C
J. Šebesta [-] - J. Černý [-] (46. D. Strejček [-] ) , F. Bubník [-] (73. J. Šíma [-] ) , M. Mrázek [-] (46. M. Kašpar [-] ) , D. Rozumný [-] , J. Vlček [-] , M. Šmejkal [-] , J. Svoboda [-] , P. Pazderec [-] (46. P. Morávek [-] ) , R. Margolius [-] , M. Kratochvíl [-] (67. M. Sahula [-] )

ŽK: 9. F. Bubník , 35. J. Černý .
Hráči zápasu: R. Nešpor , K. Zradička , J. Vondráček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - PAZDERA Josef (N), PALMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tuklaty jedou a myslí na to, aby byly na konci soutěže v klidu. Tady Brod neuspěje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích