3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany splnily povinnost


Branky


19

Krakorky po dvou jarních prohraných přestřelkách čekal poslední celek tabulky. Všichni očekávali jasné vítězství, kterého se nakonec i dočkali, i když se nerodilo lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Nývlta hosty oslabilo

Na hřišti v Krakovanech se utkaly týmy, které v jarní části ještě nebodovaly. Ale zatímco od domácích se bododvý zisk očekával, totéž neplatilo o soupeři, který nevyhrál ještě v celém letošním ročníku a navíc radost z výhry v normálním hracím čase zažil téměř na den přesně před rokem, kdy ještě v 1.B třídě porazil na svém hřišti těsně Bečváry. Ty, mimochodem, budou soupeřem Tuchoraze v příštím kole. A protože Bečváry patří také k týmům ohroženým sestupem, je možné, že se Tuchoraz v příštím kole dočká opět tříbodové radosti.

 

Tentokrát se jim to nepodařilo. Čekal je totiž kvalitní soupeř, který s lídrem tabulky Třemi Dvory dokázal sehrát vyrovnanou partii a po gólové přestřelce podlehl 5:7. Krakorky prohrály i v minulém kole na hřišti Bečvár, když v závěru sahaly po vyrovnání. A tak první domácí zápas, navíc se soupeřem z posledního místa, znamenal jedinou možnost - povinné tři body.

 

"Do utkání jdeme zase nekompletní a na střídačce už nemáme nikoho", předeslal kouč hostů David Šimůnek a doplnil: "Ale ještě by za námi měl dorazit Honza Veselý. A navíc Kuba Moravec má v nohách dopolední půlmaraton. Tak snad je dostatečně rozběhaný."

 

Hosté opět zodpovědně bránili a nedávali ofenzívě Krakovan prostor. A ti, když si šanci vypracovali, tak naráželi na výborného Hrdinku v bráně Tuchoraze. Jenže když se po dvaceti minutách zranil Nývlt, dokázali dočasné přesilovky domácí využít. Po rohovém kopu se prosadil Luděk Tlučhoř - 1:0 a minutu před přestávkou po zmatku v hostující obraně navýšil na 2:0 Aleš Dostál.

 

Jelínek pečetil tři body

Do druhé půle už místo zraněného Nývlta nastoupil Veselý a hosté začali hrát bez bázně. Chvilku po zahájení druhé půle mohli snížit a zdramatizovat zápas, ale povedenou střelu Moravce do šibenice efektně vytáhl Špinka.

 

Domácím se po patnácti minutách podařilo navýšit náskok, když se gólově prosadil Lukáš Jelínek - 3:0. V dalších situacích neuspěli ani domácí, ani hosté. A tak Tuchoraz musí na body čekat minimálně týden, Krakovany rázem ve vyrovnaném středu tabulky poskočily na šesté místo.



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Musím přiznat, že mě překvapilo nasazení kluků od začátku a chuť se s tím poprat. Musím vyzdvihnout kapitána Jakuba Hrdinku, který likvidoval soupeřovy pokusy jak na běžícím páse. Soupeř měl bohužel celkově více ze hry, ale i přes to bych chtěl klukům poděkovat.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Neruda [-] , J. Malina [-] (75. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] , A. Dostál [-] - L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] (84. S. Šindelář [-] ) , M. Kutil [-] - P. Kozel [-] , T. Sixta [-] (64. P. Strejcius [-] ) , L. Jelínek [-]

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Moravec [-] , J. Pokorný [-] - B. Hanzl [-] , M. Kubišta [-] , R. Nývlt [-] (46. J. Veselý [-] ) , D. Jurka [-] , T. Bílek [-] , M. Vosecký [-] , J. Mučka [-] , P. Šafář [-]

ŽK: 63. L. Tlučhoř .
Hráči zápasu: J. Hrdinka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - BUBENÍK Tomáš (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Navázat na blamáž z podzimu by byla pro svěřence trenéra Chláda obrovská rána. A kdy jindy vyhrát než proti poslednímu celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích