O. Brož 35.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany i v oslabené sestavě uhrály remízu s favorizovanými Dobřany


Branky


10

Přestože se potkaly dva týmy z odlišných částí tabulky nebylo to na hřiští plně znát a Lužany ze zápasu nakonec překvapivě získaly jeden bod, který s ohledem na postavení v tabulce, může být velmi důlěžitý. Dobřany i přestože vyhrály na penalty, tak je to pro ně jistě ztráta, protože jim lehce odskočily první Blovice, které měly toto kolo bez práce, jelikož jim nedorazil soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v prvním poločasu

Za úplně né dobrého počasí se utkaly týmy Lužan a Dobřan. Dobřany šly do zápasu s tím, že musí naplno bodovat, pokud chtějí pomýšlet na teoretické dotažení prvních Blovic. Lužany měly problém, aby vůbec mohly do zápasu nastoupit, protože kvůli jednotlivýcm zraněním a absencím musely nakonec půlku sestavy změnit a nastoupit musel i hráč, který více než rok fotbal nehrál vůbec. První poločas lépe začali hosté, když Lužanský hráč špatně odkopl míč, který se dostal k hráči Dobřan, který zapojil do rychlé kombinace své dva další spoluhráče a vymazali tak střed zálohy soupeře a současně přesnou přihrávkou našli hostujícího Petra Trdličku, který placírou vystřelil na zadní tyč a typickým "angličanem" poslal míč o tyč do branky soupeře - velká radost hostů - 0:1 - 14. minuta! Skvělý úvod zápasu a nikdo v tu chvíli nepochyboval o tom, že nepadně do domácí branky ještě více branek a budou to právě hosté, kteří se budou radovat z výhry. Opak byl však pravdou. Toto byla jediná branka hostů v celém zápase. Vizuálně byli více na míči hostující hráči, ale nedařilo se jím najit recept na dobře zorganizovanou obranu soupeře, která všemi silami likvidovala veškéré pokusy hostů. V 35. minutě se po ojedinělé šanci dostali domácí až do vápna, kde domácí hráč v malém vápně zasekl balón a nechal proběhnout hostujícího hráče, následně si všiml lépe postaveného Ondry Brože, kterému předložil krásně míč, ten se neunáhlil a pokusil se také o jednu kličku, která se mu povedla a poté čistým nártem vypálil pod břevno a nedal brankaři hostů jedinou šanci - 1:1! Pro hosty určitě šok, ale stále bylo hodně času na to zápas ještě překlopit na svoji stranu. Hosté se snažili o kombinační hru na jejimž konci přišel vždy centr do vápna domácích, ale tento centr sbírala obrana domácích a mnohdy nenašel centr hostů zádného hráče a skončil za autovou čarou. V tomto duchu pokračoval i druhý poločas, ve kterém domácí převážnou část pouze bránili a odkopávali míče. Hostům chyběl velký klid ve finální přihrávce a proto se nedokázali za celý druhý poločas dostat do nějaké lepší šance, ze které by mohli nebezpečněji ohrozit branku soupeře. Domácí zahrozili pouze ojediněle a to z protiútoků, ale vzhledem k vývoji zápasu se spíše soustředili na obrannou práci a nakonec to přineslo své ovoce, když se tímto tempem zápas dostal až do penaltových rozstřelů po remíze v základní hrací době. V penaltách nakonec byli úspěšnější hosté, kteří proměnili o penaltu víc a proto si ze zápasu nakonec odvezli 2 body. Lužany získaly jeden bod, ale určitě důležitý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus - vedoucí mužstva: S ohledem na sestavu, v jaké jsme dnes nastoupili, je to moc dobrý výsledek. Určitě asi maximum, co jsme ze zápasu mohli vytěžit. Příliš šancí jsme si nevytvořili, ale také jsme nenabídli nějakou přímo loženou šanci soupeři, kromě té, z které padla branka. V penaltách byl šťastnější soupeř, když proměnil o jednu penaltu víc než my, ale penaltový rozstřel to je vždy velká loterie.

TJ Dobřany
Martin Bruha: Utkání nepobralo na kráse. Oba týmy bojovaly mezi sebou spíše od vápna k vápnu. Domácí zaparkovali autobus před vápnem a odkopávanými míči se dostávali do protiútoků. My jsme se dostávali do křídelních prostorů, odkud přicházely centrované míče do vápna. Bohužel buď se nám nedařilo přesně odcentrovat a nebo míče nenašly svého adresáta. Kromě vstřelené branky jsme měli pouze několik možností k zakončení, ale koncovka se nedařila.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
J. Linhart [-] - J. Běl [-] (58. M. Toma [-] ) , J. Grassl [-] , J. Ruth [-] (73. R. Fuchs [-] ) , Z. Bultas [-] , M. Rath [-] , V. Šašek [-] , T. Kutka [-] , P. Pecháček [-] , O. Brož [-] , O. Skála [-] (81. M. Havránek [-] )

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - V. Bouček [-] , J. Čimera [-] (46. M. Bruha [-] ) - J. Toman [-] (68. D. Mazák [-] ) , M. Gleissner [-] , J. Roubíček [-] , L. Strejc [-] , M. Skřivan [-] , M. Brožík [-] , P. Trdlička [-] - M. Opatrný [-]

ŽK: 25. O. Brož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTYCH Karel (N), SCHOVÁNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů