5:1
(2:1)
45. P. Velíšek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod porazil vysoko Klášter a získal tak velmi důležité tři body


Branky


23. J. Ondič , 27. P. Vlk , 47. D. Tesárek , 62. V. Kaše , 84. V. Kaše - 45. P. Velíšek (p.)
11

Před zápasem dělily tyto dva týmy čtyři body v tabulce. Stod měl dnes v zápase střeleckou formu a porazil Klášter poměrně vysoko 5:1 a stáhl tak náskok soupeře v tabulce na pohý jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Zápas začal hned ostře. Již v první minutě se před domácím brankařem zjevil ten nejzkušenější – hrající trenér hostů, ale jeho pokus domácí brankař zlikvidoval. V 5. minutě se dostal do úniku Pelikán – namířil si to přímo na branku Posledního, ale ke vší smůle hostů mířil vedle. V 15. minutě se prezentoval klášterský borec Loukota, který v každém zápase vyprodukuje nemálo střel a pošle do vápna mnoho centrů. Jeho pokus však Poslední taktéž zlikvidoval, když ho vyrazil na rohový kop. Zhruba po deseti / patnácti minutách ale začal Stod pomalu získávat navrch a s převahou přišly šance i góly. 18. minuta - Pěkná akce na straně hřiště v podání Snášela, Vlka a Múčky vedla k centru třetího jmenovaného do vápna, který byl sražen k Vlkovi. Jeho střelu obrana zblokovala, stejně jako další střelu Snášela. Míč se následně odrazil ke Kašemu, jenž z úhlu brankáře hostů neprostřelil. 20. minuta - Tesárek zakombinoval na straně hřiště se Snášelem, který centrem našel ve vápně Kašeho, ten se kličkou zbavil jednoho obránce, ale druhý jeho zakončení zblokoval na roh. Ve 23. minutě se již dočkali domácí - Gól na 1:0 - Kaše uvolnil přihrávkou do vápna Tesárka, ten posunul balon nabíhajícímu Sukovi, který však míč netrefil. Za ním stojící Ondič ovšem dostal hodně prostoru i času a svým premiérovým gólem za dospělé otevřel přízemní střelou skóre. O 4 minuty později bylo pro hosty opět zle. Zezulákův centr do pokutového území se odrazil k Vlkovi, který z hranice penalty zamířil přesně k tyči - 2:0! Ve 45. minutě se konečně hosté dočkali, po rohovém kopu a nedovoleném zákroku ve vápně, odpískal sudí penaltu, ke které se postavil hostující Velíšek a brankaři nedal šanci a branka do kabin znamenala tedy snížení na 2:1! V nastavení prvního poločasu si Tesárek u soupeřova vápna poradil i s trochou štěstí se třemi protihráči, ale přízemní centr do vápna nikoho nenašel. Tak to zkusil z druhé strany Múčka, přihrál Kašemu, jehož slabá střela skončila na tyči. Do kabin se šlo tedy v poločasu za stavu 2:1 pro domácí!

 

3 branky Stodu

Hosté chtěli do druhé půle vlítnout s tím, že soupeře zatlačí a vstřelí brzkou branku, která by znamenama srovnání skóre, jenže nezachytili začátek a bylo již potřetí v zápase pro ně zle. 46. min. - Gól na 3:1 - U Zezulákovy přihrávky mezi obránce na Tesárka byl sice soupeřův gólman dříve, ale míč neudržel a Tesárek tak mohl doklepnout do prázdné branky. Hra se mírně srovnala a chvíli kromě soubojů ve středu hřiště nebylo vidět nic, co by mělo ohrozit branku jednoho z týmů. Až v 56. minutě střílel do brankaře Velíšek, ale ten skvěle střelecký pokus zněškodnil. Byli to opět domácí, kteří se mohli radovat v zápase již počtvrté. 63. min. - Gól na 4:1 - Vlk vybojoval balon v blízkosti soupeřova pokutového území, poté se od něj míč dostal přes Tesárka až k Zezulákovi. Ten vystřelil kousek za vápnem, jeho pokus opět vypadl brankáři z rukou a dobíhající Kaše snadno dorazil do prázdné - jednoduchá branka pro domácí a velmi důležitá. 67. min. - Suk získal míč na polovině hřiště, přihrál Terberovi, jenž mířil ze šestnácti metrů nad. V 72. minutě se po pěkné kombinaci dostal k míči Loukota, ale jeho střelecký pokus byl vytěsněn na rohový kop s vypětím všech sil. Následoval trestný kop Loukoty v 78. minutě, který však opět dobrým zákrokem vytahuje domácí brankař na rohový kop. Když už to vypadalo, že se hosté nadechují k tomu, že by mohli vstřelit svoji druhou branku, zaúřadovali opět domácí. 84. min. - Gól na 5:1 - Povedená spolupráce Kašeho se Zezulákem do otevřené hostující obrany vyústila v druhý gól prvního jmenovaného. Tímto výsledkem i skončil nakonec zápas.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Potvrdili jsme tři body z venkovního utkání ve Zdemyslicích a opět se trochu vzdálili soupeřům za námi a přiblížili těm před námi. Byli jsme lepším týmem a využili jsme protivníkovy prostupné obrany. Na jaře zatím celkově naši hráči předvádí mnohem lepší výkony než na podzim a na bodovém zisku je to znát. Hráč utkání za Stod: Matěj Zezulák

TJ Klášter
Jaroslav Brož - hrající trenér: Před zápasem se nám sešlo mnoho omluvenek a vůbec jsme nevěděli, zdali budeme zápas moc odehrát. Nechtěli jsme však mít zápas zkontumován a tak jsme na hřiště soupeře stejně vyrazili. Byla to taková trochu kombinace staré gardy a dorostu. Doufám, že příští týden to bude již s počtem hráčů lepší a že se nám podaří zase bodovat, letos je to opravdu špatné se zraněními a dalšími omluvenkami.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - J. Ondič [-] (62. J. Antoš [-] ) , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , M. Zezulák [-] , V. Kaše [-] , R. Snášel [-] (58. M. Terber [-] ) , M. Suk [-] (82. P. Plos [-] ) , V. Rataj [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - T. Krmela [-] , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] (87. J. Lohynský [-] ) , T. Loukota [-] , V. Málek [-] (31. J. Baumruk [-] ) , M. Málek [-] , L. Pelikán [-] , J. Brož [-] (46. J. Málek [-] )

ŽK: 78. M. Suk - 15. T. Loukota .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lažánek Karel - HONAL Václav (N), KOZÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: výhra hostů

Klášter utrpěl vysokou porážku před zraky domácích fanoušků v minulém kole. Myslím si, že si reputaci napraví a Slavoj Stod porazí v základní hrací době.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích