3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj si nechal málem utéct vítězství


Branky


39. P. Uvíra , 45. P. Konvička (p.) , 82. J. Stošek - 56. M. Moučka , 67. M. Moučka
10

Háj se doma utkal s Čeladnou, která na jaře třikrát v řadě remizovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj se ujal dvoubrankového vedení až v závěru půle

Utkání začalo nevýrazně od obou celků. Týmy spíše kombinovali ve středu hřiště a ani jeden si nevytvořil moc šancí. První větší možnost ke vstřelení branky si vytvořili hosté. Jejich únik však včasným skluzem jednoho z obránců dokázali domácí zneškodnit. Šancí přibývalo. Domácí se dokázali ujmout vedení. Ve 39. minutě nevyšel hostům ofsajd systém a domácí Petr Uvíra se dostal do úniku sám na gólmana a dokázal ho přelobovat – 1:0. A to nebylo ze strany Háje všechno. Ve 45. minutě dostal Žůrek míč mezi dva beky a šel sám na gólmana. Ten ho zastavil nedovoleně a pískala se penalta. Tu dokázal proměnit Konvička – 2:0.

Čeladná dokázala vyrovnat, deset minut před koncem rozhodl Stošek

Háj si vytvořil dost šancí, ale žádnou nedokázal využít. A tak se ke slovu dostali hosté z Čeladné. V 56. minutě udělali domácí banální chybu uprostřed hřiště a hosté se přes dvě přihrávky dostali před vápno a Moučka dokázal prostřelit gólmana – 2:1. Hosté se tedy vrátili do zápasu a rozhodně neřekli poslední slovo. Domácí stále hráli profesorsky a to se jim vymstilo. V 67. minutě se opět dostal k míči Moučka a střelou zpoza vápna se trefil od tyče do branky – 2:2. Po vyrovnávací trefě se domácí probudili a trenéři střídáním několika hráčů oživili hru. V 82. minutě zápasu kopal střídající Lampa roh. Svým centrem našel Jana Stoška, který hlavou usměrnil míč do brány – 3:2. Domácí už další možnost Čeladné k vyrovnání neposkytli a připisují si tak tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí mužstva: “První poločas byl takový nezáživný. Hosty jsme pustili jen do jediné šance, kterou jsme ubránili. Ujali vedení poté, když jsme krásným míčem za obranu vyslali Uvíru a ten přehodil brankáře. Do poločasu jsme přidali druhý gól z penalty. V kabině bylo uspokojení, že vedeme, ale taky jsme kluky upozorňovali, že 2:0 je nejhorší stav, který může nastat. A ono se to taky stalo. Do druhé půle jsme nastoupili laxně a s pocitem, že už se nic nemůže stát. Začali jsme zbytečně zakopávat balóny. Poté, co jsme po chybě dostali gól na 2:1 se kluci nevzpamatovali a stále hráli špatně a nekoncentrovaně. Bez pohybu, bez nasazení. A za to jsme byli taky potrestání vyrovnávací brankou. Naštěstí se hráči vzpamatovali a nakonec Honza Stošek svojí první brankou u nás dokázal rozhodnout o naší výhře. První poločas dobrý a druhý katastrofa. Dneska mi chyběl od kluků zápal do hry.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - L. Komárek [-] (69. Š. Továrek [-] ) , P. Uvíra [-] (79. J. Lampa [-] ) , I. Janíček [-] , P. Konvička [-] , J. Jesch [-] , P. Dao [-] (75. O. Prokša [-] ) , Z. Eršil [-] , T. Trupl [-] (26. P. Žůrek [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Stošek [-]

SK Beskyd Čeladná
D. Páleník [-] - T. Baran [-] , R. Jackovič [-] (80. D. Chýlek [-] ) , J. Kahánek [-] , A. Taraba [-] , M. Moučka [-] , R. Kublák [-] , P. Kopecký [-] , A. Fojtík [-] , D. Horváth [-] , M. Dušík [-] (36. V. Řehák [-] )

ŽK: 86. J. Lampa - 32. D. Horváth , 44. D. Páleník , 54. A. Taraba , 74. M. Moučka .
Hráči zápasu: J. Stošek - M. Moučka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - ŠUJAN Stanislav, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně, i přesto, že první vzájemný zápas dokázal Háj vyhrát o tři branky. Momentálně jsou na tom oba celky dost podobně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích