4:1
(1:0)
90. M. Sasko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice doma přejely Hlubinu


Branky


23. D. Hanusek , 49. D. Makula , 68. D. Hanusek (p.) , 72. J. Urban - 90. M. Sasko
6

Domácí Petrovice byly v utkání aktivnějším týmem a Hlubině toho moc nedovolily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl vyrovnaný, lépe z něj nakonec vyšel domácí tým

Začátek utkání vyšel lépe hostům. Hlubina si během prvních patnácti minut vytvořila hned dvě vyložené šance. Střela z šestnáctky těsně minula levou tyč. Pak se musel činit Majerczyk, když vychytal nebezpečnou střelu a poté skvělým zákrokem i dorážku zblízka. Ve 23. minutě udeřili domácí. Urban se uvolnil na rohu vápna a centrem dostal míč k Hanouskovi, který z první překonal Otoupalíka – 1:0. Po gólu pak volala i střela Hoffmanna. Ta ale prosvištěla jen kolem šibenice. V samém závěru první půle se domácí dožadovali pokutového kopu za podražení pronikajícího Reichla, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Domácí tak šli do kabiny s jednogólovým vedením.

Petrovice šly do vedení o 4 branky, Hlubina v závěru pouze snížila

Jak vyšel start prvního poločasu lépe hostům, v tom druhém zase domácím Petrovicím. Hned z úvodu, přesněji ve 49. minutě, si na centr Reichla naběhl Makula a pohotovou hlavičkou zvýšil na 2:0. Vzápětí mohl svůj druhý gól v utkání přidat Hanusek, který v rychlosti dokázal obejít dva obránce Hlubiny, ale tváří v tvář gólmanovi se mu zakončení lobem nepodařilo. Hosté se horkotěžko dostávali do šancí a nadále to byl souboj mezi šestnáctkami obou týmů. V 68. minutě přišla penalta pro domácí za sražení Urbana. K exekuci pokutového kopu se postavil Hanousek a svým druhým gólem v zápase upravil stav utkání na 3:0. O pár minut později vznikla chyba v rozehrávce hostí, Kubišta vysunul přesnou přihrávkou Urbana, který postupoval v tandemu s Hanuskem a situaci dva na jednoho vyřešil přesným zakončením – 4:0. Zápas se za tohoto stavu spíše dohrával, ale nakonec branku vsítili i hosté z Hlubiny. V 90. minutě zahrávali hosté standardní situaci. Míč se dostal až na zadní tyč, kde byl Sasko a ten ho hlavou, do protipohybu gólmana, uklidil do brány – 4:1.   

 

Petrovice se díky výhře (a remíze Bílovce a Čeladné) posunuli v tabulce na 4. příčku, Hlubina kvůli prohře spadla na 11. místo (rozdíl skóre).



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: “Nepodařil se nám zachytit začátek, ale naštěstí jsme neinkasovali. S postupem času jsme hru vyrovnali a podařilo se nám dostat do vedení. Ve druhé půli jsme již dominovali a bylo vidět, že kluci mají i dost sil, což je po zimní přípravě dobrá vizitka. Góly byly po pěkných akcích, divákům se musely líbit. Na úvod jara důležité 3 body proti nevyzpytatelnému soupeři, který měl v sestavě spoustu mladých a nadějných hráčů.“

TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík, hráč: “Ze začátku jsme byli lepší a vytvořili jsme si i šance, které jsme ale bohužel neproměnili. Domácí nás potrestali z brejku. V druhém poločase jsme rychle inkasovali a následně přišla i nešťastná penalta na 3:0 a už bylo bohužel po zápase. Nakonec jsme dostali ještě na 4:0 a na konci jsme už jenom korigovali výsledek. Soupeř měl větší chuť vyhrát a to z naší strany chybělo.“



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Reichl [-] , M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (84. M. Škuláň [-] ) , D. Gill [-] , J. Kubišta [-] , J. Urban [-] , D. Makula [-] (88. J. Paduch [-] ) , P. Chwastek [-] , D. Hanusek [-] (75. M. Sikora [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - A. Procházka [-] (72. J. Křižák [-] ) , J. Podraza [-] (41. M. Bláha [-] ) , J. Krčmařík [-] , J. Vančo [-] , M. Blokša [-] , R. Bochňák [-] , O. Klíma [-] , D. Pompa [-] (46. T. Herák [-] ) , M. Sasko [-] , J. Schmutz [-] (80. J. Skýba [-] )

ŽK: 43. M. Reichl , 45. J. Hoffmann , 78. M. Sikora , 89. M. Ruisl - 43. J. Schmutz , 89. J. Krčmařík .
Hráči zápasu: D. Hanusek , J. Kubišta - M. Sasko .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ČUBA Daniel - MATĚJEK Vojtěch, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Petrovice stále pomýšlejí na bednu . Všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích