1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá rozhodla o své výhře v Kostelci u Holešova už do poločasu


Branky


16

Fotbalisté Veselé se představili v Kostelci u Holešova, kde je čekal poslední celek tabulky a také výborně připravené hřiště. Domácí celek na jaře sužuje řada zranění a k předposlednímu utkání na Mladcovou dokonce neodcestoval. Favorizovaní hosté našli střeleckou chuť až v závěru první půle, kdy se hned třikrát dokázali prosadit. Ve druhém dějství se utkání jen dohrávalo a padlo ještě po jedné brance na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"Věděli jsme, že domácí díky našim posledním špatným výsledkům cítí jednu ze svých posledních šancí na odlepení se ze dna tabulky a že tudíž budou velmi nepříjemní dokud budou žít, tedy dokud jim gólově neodskočíme. To vše se potvrdilo a proto nás mrzely neproměněné šance v první půlhodině hry. To i domácí se dostávali před Červenkovu branku a domácí se snažili  dlouhými míči hledat především Mir. Geráta na hrotu. Jednu z tutovek mu překazil na malém vápně Jar. Červenka včasným ukopnutím míče v okamžiku nápřehu před odkrytou brankou. Další míč centrovaný před bránu vyhlavičkoval z čáry Tomáš Dujka.   Proto měla cenu zlata jeho branka z přímého kopu v 36. minutě. Veselá se pak uklidnila, zpřesnila kombinaci a výsledkem byly  ještě do poločasu dva slepené góly  Petra Dlouhého. Zejména ten první vyvolal v domácích řadách velké protesty a to pro domnělý ofsajd. Pravý bek Kostelce ale ofsajd systém  nezvládl a zapomněl se vzadu. Dlouhý tak mohl jít sám na gólmana a po kličce sám až do branky", vrací se k první půli činovníci z Veselé.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

"Druhý poločas začala Veselá převahou, ale s neproměněnými šancemi. Nepřesností  využíval Kostelec ke kontrům. Dvě tutovky ještě Červenka Gerátovi chytil, ale na zakončení v 73.minutě už byl krátký. Kostelec vycítil ještě šanci na zvrat a  hned bylo jejich hráčů plné hřiště.  Pokud veselští  útočníci v tu dobu nekončili v ofsajdové pasti, pak byli nebezpeční, ale jen po  velké vápno. Koncovka  Veselé byla pro tento poločas zakletá. Výsledkovou pojistku si nechal Roman Manďák až na  89.minutu, kdy se dostal za domácí obranu a stanul sám před gólmanem Kopřivou. Tomu ještě  stihnul udělat kličku a z ostrého úhlu pečetil výsledek na konečných  4:1  pro Veselou", viděli druhou půli fotbaloví funkcionáři z Veselé.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Hosté o třech bodech rozhodli v závěru první půle...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Do Kostelce jsme sice jeli pro povinné 3 body, ale také po třech porážkách v řadě a tudíž v nevalné formě i náladě. Navíc prohrát s týmem, který 8x v řadě nebodoval, to by byla těžká rána do sebevědomí týmu a také téma pro diskutéry nad jarními překvapivými výsledky. Jsme rádi, že zápas jsme zvládli za tři body a můžeme se v klidu připravovat na jarní lahůdky, které nám los naservíroval do dalších dvou kol. Doma Fryšták (dosud na jaře 15 bodů a 26:4) a venku Mladcovou, která při skóre 13:1 získala ještě o jeden bod více.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Ragoš [-] , M. Václavíček [-] , M. Hradil [-] , M. Gerát [-] , J. Čuzy [-] (65. J. Hradil [-] ) , L. Odložilík [-] , T. Marek [-] , D. Valoušek [-] , R. Šimčík [-] , R. Přikryl [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - R. Manďák [-] , D. Dlabaja [-] , T. Pavel [-] , M. Dlabaja [-] , O. Tkadlec [-] (76. M. Střílka [-] ) , P. Dlouhý [-] , M. Bodlák [-] (62. R. Soukup [-] ) , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 80. L. Odložilík - 64. O. Tkadlec , 74. M. Čoček , 75. R. Manďák .
Hráči zápasu: M. Gerát , R. Šimčík - M. Čoček , P. Dlouhý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ZÁMORSKÝ Jan - MAREK Dušan (N), GAJDOŠÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Petr Vaculík
Tip experta: výhra hostů

Veselá si přijede do Kostelce u Holešova pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku