1:2p.
(1:1)
44. M. Roubalík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří veze z Holešova cennou výhru na penalty


Branky


35. D. Pavelka - 44. M. Roubalík (vl.)
7

Fotbalisté Štítné nad Vláří přišli v minulém kole o výhru s Nevšovou v samotném závěru a tak chtěli bodovat v Holešově. Nakonec se jim to i podařilo. Svěřenci trenéra Pavla Prešnajdera sice v první půli prohrávali, ale brankou do šatny dokázali srovnat. Ve druhém dějství se už diváci gólu nedočkali a v penaltách se více dařilo Valachům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Domácí Holešov si chtěl napravit před svými fanoušky reputaci po vysoké porážce u svého kroměřížského rivala ze Skaštic. V cestě mu však stáli fotbalisté ze Štítné nad Vláří, kteří produkují jednoduchý fotbal založený na bojovnosti všech hráčů a to nakonec na domácí celek stačilo. Martin Malík, trenér Holešova: „Po minulé prohře jsme věděli, že pokud uspějeme se Štítnou nad Vláří, bude to pro nás částečné uklidnění mysli a s větším klidem se můžeme soustředit na další těžký zápas. I když jsme byli větší část hry na míči, vytvořili si šance a byli ve vedení, tak konečný výsledek je pouze remízový. Chyběly nám rychlejší přechody do útočné fáze, lepší finální přihrávky, ale i zakončení. Pro mě bod na domácím hřišti je určitě málo a v příštím utkání se budeme snažit vzít body na soupeřově půdě.“

Remíza vydržela až do konce utkání

Holešov v prvním dějství měl míč více na svých kopačkách, hráči ELKA dobře kombinovali, ale štítenská obrana dirigovaná zkušeným Petrem Slobodou odolávala. A co už za obranu prošlo, to pochytal pozorný Marcaník v brance. Kapitulovat tak musel až po půlhodině hry, kdy ho překonal Pavelka. Hosté se poté snažili aktivní hrou o srovnání nepříznivého vývoje zápasu a k vyrovnání jim pomohli sami domácí hráči. Roubalík si totiž vstřelil těsně před odchodem do kabin vlastní branku a rázem bylo srovnáno na 1:1. Druhá půle přinesla podobný obrázek, domácí byli na míči častěji, kontrolovali hru, ale své nadějné šance nedokázali přetavit ve vítěznou branku. Hosté se soustředili na obranu, ale k nějakým kontrům se nedostávali. Utkání nakonec skončilo v základní hrací době remízou a na penalty vyhráli šťastnější hosté z Valašska.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Ztratili jsme další body, chyběla nám finální fáze a klid v zakončení.

TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Utkání v Holešově nám vyšlo výsledkově, ale herně to nebylo dle našich představ a proto si vážíme získaných bodů. Hráči ukázali vůli a snahu v penaltovém rozstřelu a tentokrát jsme byli šťastnější.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - J. Beneš [-] (83. V. Matulík [-] ) , M. Olša [-] , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] , D. Paták [-] , D. Čep [-] (40. M. Roubalík [-] ) , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (46. J. Chudárek [-] )

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - T. Vaculík [-] , J. Liška [-] , T. Liška [-] (46. P. Malaník [-] ) , M. Maniš [-] (83. M. Černý [-] ) , Š. Hrnčiřík [-] , J. Spáčil [-] , V. Chovančík [-] (64. M. Králík [-] ) , M. Hnaníček [-] , T. Chovančík [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 90. T. Zakopal , 90. M. Roubalík - 79. M. Králík , 81. P. Malaník , 85. P. Sloboda .
Hráči zápasu: M. Olša , D. Pavelka - M. Hnaníček , J. Liška .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - SUROVEC Tomáš, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: remíza

Štítná nad Vláří dokáže odvézt z Holešova bod

Tip: výhra domácích