2:1
(2:0)
68. J. Gojš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov rozhodl o výhře nad Skašticemi již v prvním dějství


Branky


10. J. Kovář , 42. T. Ulman - 68. J. Gojš
7

Magnet kola mezi Provodovem a Skašticemi se hrál za krásného jarního počasí na Provodově. Domácí celek poslali v první půli do vedení "sálovkáři" Zlína Jirka Kovář a Tomáš Ulman. Hosté ve druhém poločasu utkání ještě zdramatizovali Janem Gojšem, ale v závěrečném náporu se jim vyrovnat již nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z webu Skaštic: Provodov vstoupil do zápasu lépe než naše mužstvo. Svou jednoduchou hrou dostal  soupeře pod tlak. Hostující hráči nechávali domácím příliš mnoho volného prostoru a zkušené mužstvo Provodova toho dokázalo využít. Nejdříve se ve velké šanci ocitl Ulman, ale svou pověst střelce ještě nepotvrdil. V 10. minutě nedokázali obránci Skaštic odvrátit centrovaný míč. Ten si našel KOVÁŘ, narazil si s Ulmanem a jeho tečovaná střela zapadla přesně k tyči. Asi tak po 20 minutách se více do hry dostaly i Skaštice. Z hostujících hráčů trochu opadl úvodní ostych a začali i oni zaměstnávat brankáře Provodova. Ovšem žádnou závažnější situaci řešit nemusel. Naopak jeho spoluhráči v poli zařídili druhý gól. Laciga prošel středem hřiště, posunul míč na Kováře, jehož centr propadl až k volnému ULMANOVI, který prostřelil brankáře Večeřu.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

"Do druhého poločasu přišli hosté s cílem zápas zdramatizovat a pokusit se zabojovat o body. Skaštice svou hru zlepšily, zkvalitnily kombinaci ve středu pole. I když nekvalitní terén tomuto stylu hry příliš nepřál. To domácí svou jednoduchou hrou neustále zlobili hostující obranu. Velev se protáhl kolem brankové lajny a našel zcela volného Kováře. Jeho pokus stačil brankář zblokovat a míč poté odkopli obránci. Velkou zásluhu na hostující brance měl Bubla. Ten prošel po pravé  straně přes dva protihráče a naservíroval míč GOJŠOVI, který uklidil míč k tyči. Po vstřelené brance Skaštice ožily. Za technickou střelou Mynarčíka se brankář Petr jen ohlédl, ale míč proletěl těsně nad břevnem. Domácí brankář předvedl své kvality, když ve velké příležitosti vychytal Gojše. Tento moment volal po vyrovnání. Ale míč v síti neskončil a v závěru už si domácí hráči své těsné vedení  pohlídali", hodnotí duel ve Skašticích.

 

 

 

Fotogalerii z utkání najdete zde - https://tjskastice.rajce.idnes.cz/Provodov-TJ_Skastice_30.3.2019_-_2_1/



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Odehráli jsme kvalitní utkání. Jsem rád že jsme brzy vstřelili branku Kovářem v 9. minutě, když chvíli předtím přestřelil prázdnou branku. Skaštičtí se snažili hrát fotbal, ale naši branku neohrozili. Naopak my korunovali svůj tlak, kdy se po krásné individuální akci Hlobila trefil Ulman. Ve druhém poločase domácí mírně polevili, čehož soupeř využil ke vstřelení kontaktní branky v 68. minutě Gojšem. Poté se začal hrát nervozní fotbal z obou stran, který na konečném výsledku nic nezměnil. Musím pochválit kluky, že po obdržené brance nezpanikařili a zkušeně nedovolili soupeři vyrovnat.“

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Naši hráči trápili svého zkušenějšího soupeře až do konce duelu. Po slabší první půli dokázali naši hráči po změně stran zápas zdramatizovat. Ovšem ve zbývajících 20 minutách už recept na překonání domácího brankáře nenašli.



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] (90. R. Kamenčák [-] ) , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Elšík [-] , M. Velev [-] (90. T. Haloda [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , J. Kovář [-] , R. Budín [-] , V. Barcuch [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Bubla [-] , S. Škrabana [-] (56. M. Frýdl [-] ) , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , R. Vymětal [-] (80. M. Ančinec [-] ) , M. Janalík [-] , D. Mynarčík [-] , A. Sova [-] , T. Motal [-] , J. Gojš [-]

Hráči zápasu: J. Kovář , T. Ulman - J. Gojš .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ZICHÁČEK Martin, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: výhra hostů

Skaštice potvrdí na Provodově dobrou formu a vyhrají