Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovický Pavel Postava hattrickem sestřelil Juřinku


Branky


7

Namlsané Luhačovice po výhře v Brumově tentokrát hostily Juřinku, která se potácí na předposledním místě. Domácí celek již v prvním poločasu potvrdil roli favotita dvěmi brankami. Ve druhém poločasu přidali domácí další tři branky, když hattrickem se blýskl Pavel Postava. Luhačovice navíc po zaváhání Skaštic na Provodově vedou tabulku Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"Soupeře jsme přehráli kombinačním a poctivým výkonem. Prakticky od začátku utkání jsme diktovali tempo hry. Soupeř přijel spíše defenzivní taktikou, která ovšem vzala za své ve 26. minutě, kdy se prosadil Martin Pavlíček a otevřel skóre zápasu. O 4. minuty později unikl Pavel Postava a krásným lobem navýšil na 2.0. Trenér hostů zkoušel míchat sestavou, aby dodal hráčům impuls. Hráči Juřinky vypadali odevzdaně. Ve druhé půli se nic nezměnilo, hrálo se více na polovině hostů. Po jedné ze standardních situácí Polách orazítkoval horní tyč. V 68. minutě se prosadil podruhé Postava. Chvíli poté jsme šli sami dva na bránu, situaci jsme gólově nedohráli. Následně se trefil kapitán Ondřej Červenka. A v samotném závěru dokonal hattrick Pavel Postava při dorážce do prázdné brány 5:0", hodnotí duel luhačoviští funkcionáři.

Domácí přidali další branky, Postava zkompletoval hattrick

Trenér Jelínek:
“Kluci zápas zvládli velmi dobře. Kombinovali jsme a hledali slabiny v soupeřově obraně. Nezaostávali jsme ani v důrazu a celý zapas jsme byli koncentrovaní. Takhle musíme pracovat dál, aby nás fotbal bavil. Soupeř na mě působil odevzdaně, jako by jim chyběla šťáva.”

Změna na lavičce A-týmu. Z osobních důvodů končí trenér Jan Jelínek. Sobotní výhra 5:0 nad Juřinkou byla poslední tečka trenéra Jelínka na lavičce Luhačovic, který se rozhodl ukončit působení v FKL V nejbližší době budem informovat o novém nástupci. Představenstvo děkuje trenérovi za odvedenou práci a také za nejúspěšnější období v historii luhačovského klubu, které vyvrcholilo ziskem poháru Hejtmana kraje Zlín a výhrou krajského přeboru



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
web FK Luhačovice: Zápas byl jednoznačně v naší režii a s chutí jsme si zastříleli. Výsledkem bylo pět branek v soupeřově síti a naše výhra mohla být i větší.

TJ Juřinka
web Juřinky: Utkání jsme nezvládli a odjíždíme s vysokou porážkou.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - Š. Červenka [-] (60. R. Slobodian [-] ) , J. Kryšpín [-] , J. Kořenek [-] , M. Pavlíček [-] (76. V. Cahyna [-] ) , A. Popelka [-] , M. Polách [-] (87. P. Bartek [-] ) , J. Suchý [-] , O. Červenka [-] , P. Postava [-] , D. Hubáček [-] (84. R. Pešek [-] )

TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - L. David [-] , R. Šnajdr [-] , O. Hyrník [-] , D. Vavřík [-] , V. Olšovský [-] , N. Škorňa [-] , F. Novák [-] (46. R. Fröhlich [-] ) , P. Goláň [-] , D. Fojtášek [-] (58. F. Šobora [-] ) , M. Macíček [-] (64. V. Krajča [-] )

ŽK: 22. O. Hyrník , 86. N. Škorňa .
Hráči zápasu: P. Postava , O. Červenka - D. Vavřík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice potvrdí doma výhru z Brumova

Tip: výhra domácích