1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Slovanu rozhodla jediná branka


Branky


13

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po výsledkově nepovedeném domácím utkání s Malesicemi chtěly Volduchy zabrat v Plzni proti Slovanu. Ve zbrusu novém areálu se ale moc hezký fotbal nehrál. Nováček z Plzně hraje o záchranu a už zápas na podzim s ním hodně bolel. Výjimkou nebyla ani jarní odveta.

 

Od začátku se hrálo hodně tvrdě, a to hostům příliš nechutnalo. Navíc proti silnému větru zbytečně nakopávali míče dopředu, které se jim téměř okamžitě vracely zpět. Souboj byl plný nepřesností a nebyla k vidění kloudná akce. Až ve 30. minutě se po špatné rozehrávce Volduch dostali domácí k nadějné příležitosti. Střelu ale dobře vyrazil brankář Fous, jenž tak napravil své předchozí zaváhání. První a asi poslední hezkou akci předvedli Hřebenáři ve 42. minutě. To se po ojedinělé kombinaci dostal k míči Seget a tvrdou ranou z 18 metrů orazítkoval tyč! První půle skončila tedy bez branek.

Domácí po pauze rozhodli

Ve druhém poločase se obraz hry víceméně nezměnil. Na hřišti se spíše jiskřilo a hosté pomalu začínali počítat šrámy. V 60. minutě se domácí po dlouhé době dostali před voldušskou branku a ve vápně zcela nehlídaný Reischig prostřelil Fouse v bráně Volduch – 1:0! Po gólu už se téměř nehrálo. Domácí natahovali čas, jak jen to šlo, hra byla rozkouskovaná a Volduchy se nebyly schopné dostat do hry. Většina akcí končila před vápnem Slovanu nebo v zámezí. Volduchy na posledních patnáct minut vysunuly do útoku třetího hráče a vzadu už se hrálo vabank. Do jedné vážné příležitosti se dostal v závěrečných minutách Žák, jeho střela však skončila nad. Zbytek zápasu už domácí chytře dotáhli do vítězného konce. Ač hosté po několika ošetřováních dlouho ležících domácích hráčů očekávali výraznější nastavení hrací doby, sudí Kohout utnul zápas v podstatě s uplynutím 45. minuty. Ač v zápise se vyjímá nastavená minuta alespoň jedna...

 

Volduchy předvedly v sobotu hodně špatný výkon. Hráči se nevyrovnali s tvrdou hrou domácích a ve druhé půli je po vlastní chybě posadili na koně. Toho protivník dokonale využil a dotáhl zápas v podstatě beze strachu k tříbodovému zisku. To Volduchy si mimo krvavých šrámů z Plzně neodvážejí nic. V příštím kole čeká Hřebenáře velice těžký zápas s Rakovou a po dvou prohrách je třeba už získat nějaké body. Slovan  se představí za týden v Příkosicích.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - L. Mareška [-] , J. Reischig [-] (75. A. Žák [-] ) , M. Cigler [-] , M. Vričan [-] (60. M. Ráb [-] ) , M. Koranda [-] , P. Macháč [-] (22. F. Šmůla [-] ) , P. Bouřil [-] , O. Žák [-] , J. Nosek [-] (63. J. Zýka [-] ) , M. Makkai [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , O. Seget [-] (55. R. Pernica [-] ) , J. Bron [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (80. M. Zlatohlávek [-] )

ŽK: 6. M. Koranda , 44. M. Makkai , 70. M. Cigler , 73. J. Zýka , 90. A. Žák - 21. J. Přibík , 74. J. Černý , 78. J. Nedorost , 83. J. Straka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kohout Miroslav - HAMOUZ Jakub, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů