V. Žák 54.
1:3
(0:2)
16. T. Čečil
32. J. Svoboda
80. M. Otýs (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy doma padly!


Branky


54. V. Žák - 16. T. Čečil , 32. J. Svoboda , 80. M. Otýs (p.)
11

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hřebenáři si po kanonádě v Holoubkově brousili zuby i na nevyzpytatelné Malesice. Soupeř měl před aktuálním kolem stejný počet bodů, a tak se odehrával přímý souboj o šestou příčku.

 

Volduchy začaly trochu rozpačitě a v 10. minutě po nedorozumění gólmana Fouse s obranou zahrávaly Malesice trestný kop. Hosté však trefili jen dobře postavenou zeď. V 16. minutě si pak mohli Malesičtí standardku zopakovat. Míč byl v ideální vzdálenosti od voldušské brány, navíc přesně na středu velkého vápna. Do balónu se opřel Čečil a nedal Fousovi sebemenší šanci – 0:1! Nutno dodat, že domácí gólman bojoval od předchozího dne se žaludečními problémy, přesto do zápasu nastoupil. Ač jej nakonec nedohrál. K tomu ale později. Volduchy obdržený gól probudil a začaly soupeře tlačit. V 18. minutě nádherně nacentroval z pravé strany Pernica, J. Straka ale ve vyložené šanci hlavičkoval mimo! Ve 24. minutě se do hlavičky položil pro změnu kanonýr Žák, balón poslal na zadní tyč, kde na něj těsně nedosáhl dobíhající Hoblík. Ve 30. minutě se po pravé straně proháčkoval do vápna opět Žák a z velkého úhlu střílel mimo. Možná mohl ještě volit přihrávku na nabíhajícího Brona. Nedáš dostaneš platilo, platí a platit i nadále bude. O dvě minuty později se totiž po obrovské hrubce voldušské obrany dostal do sólového úniku Svoboda a okolo Fouse poslal míč podruhé do voldušské sítě – 0:2! Volduchy mohly odpovědět ve 38. minutě, kdy se po rohovém kopu strhl před bránou Malesic závar. Ten vyústil jen v zakončení Hoblíka mimo tyče. Ve 41. minutě se pak ocitl znovu ve velké šanci kapitán Volduch Straka, opět ale mířil vedle.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas otevřela šance voldušského Žáka. Ten vypálil střílenou přihrávku před bránu Malesic a hostující obránci míč odvraceli z brankové čáry na roh. V 54. minutě pálil k pravé tyči Jan Černý, brankář Faltus míč vyškrábl. V téže minutě zahrávaly Volduchy rohový kop a v nepřehledné situaci pálili Hřebenáři do gólmana. V 60. minutě o sobě po dlouhé době dali vědět také hosté. Překvapivá rána ze třiceti metrů jen orazítkovala břevno Fousovy svatyně. Pak ale opět hrozili domácí. V 62. minutě vyškrábl Žákovu křížnou střelu brankář Faltus. Po následném rohu pak střílel Hoblík z malého vápna nad! V 64. minutě se Hřebenáři dočkali zaslouženého gólu. Po dlouhém pasu z poloviny hřiště se do míče hlavou opřel Žák a zakončením k tyči nedal hostujícímu gólmanovi šanci – 1:2! V 73. minutě se v nadějné pozici ocitl Bron, levačkou z voleje ale těsně minul horní roh malesické brány. V 78. minutě se dožadovaly Volduchy odpískání pokutového kopu. Hoblík byl v hostujícím vápně jednoznačně stažen k zemi, sudí Sirový však nechal pokračovat ve hře. Aby toho nebylo pro domácí málo, za dvě minuty se pískala penalta na druhé straně. K té se postavil Otýs a ranou do šibenice zvýšil na 1:3! V 85. minutě pak navíc po protestech obdržel domácí gólman Fous svoji druhou žlutou kartu a musel do sprch. Do brány se na zbytek duelu postavil František Melka, zasahovat ale nemusel.

 

Volduchy v sobotním duelu dojely na neproměňování šancí. Prach si pravděpodobně vystřílely o týden dříve v Holoubkově a tentokrát jejich střelecká muška byla hodně vychýlená. Malesice začaly zápas dobře, pak je však Volduchy přetlačily. Hosté nakonec v podstatě vytěžili z minima maximum a odváží si cenné tři body. Reparát se pokusí Volduchy složit v příštím kole na půdě nováčka Slovanu Plzeň. Malesice si znovu střihnou zápas na soupeřově půdě. Tentokrát zajíždí do Rakové. 



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , F. Škarda [-] , O. Seget [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (46. J. Černý [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-] (81. M. Zlatohlávek [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - T. Čečil [-] , M. Nachtmann [-] , A. Boguševschi [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] (86. O. Vivseanco [-] ) , J. Svoboda [-] , R. Kazda [-] , O. Pondělík [-] , M. Betinec [-] , O. Žitek [-] (70. P. Henrich [-] )

ŽK: 9. J. Fous , 54. J. Přibík , 80. O. Seget , 90. V. Žák - 3. M. Otýs , 44. O. Žitek , 60. M. Nachtmann , 86. T. Václavík , 90. A. Boguševschi , 90. J. Svoboda . ČK: 85. J. Fous .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - SCHNEIDER Josef, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích