1:2p.
(1:1)
40. D. Šura
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


13

V posledním rušném duelu v Mýtě přišli Hřebenáři díky vyloučením o dva hráče. Nedorost i Škarda však mohli po rozhodnutí disciplinární komise nastoupit, a tak se proti rezervě Vejprnic sešla takřka ideální sestava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Na hřišti to bylo také v samotném úvodu vidět. Volduchy měly více ze hry, hráči včas získávali zpět ztracené balóny a vytvořili si územní převahu. V 8. minutě si na pravé straně hostujícího vápna zpracoval Žák skákavý balón a lehkým obloučkem jej poslal před branku. Na centr si naběhl zkušený Hoblík a přesnou hlavou k tyči otevřel skóre – 1:0! Domácí měli hru ve své moci a Vejprnice se nemohly prosadit. Další vzruch přinesla až 26. minuta. To Bron pálil tvrdou ranou k tyči, brankář hostů Loužecký míč skvěle vyboxoval. Dorážka Jana Černého pak mířila mimo tyče. To bylo od domácích v prvním poločase ale vše. Volduchy se aktuálním vývojem uspokojily a úplně rezignovaly na jakoukoliv bojovnost. Hráče Vejprnic domácí fotbalisté pouze stínovali, při zakládání akcí chyběl pohyb a Vejprnice se dostaly do hry. Šance si sice nevytvářely, ale hra se vyrovnala. A ve 40. minutě přišel trest. Z ojedinělého útoku se tvrdou ranou z blízka prosadil Šura a vyrovnal na 1:1!

Ve druhém poločase branka nepadla

O poločase se voldušští trenéři snažili hráče trochu probrat z letargie, nicméně obraz hry se ani ve druhém dějství nezměnil. Zkrátka byl takový jako ve druhé části první půle. Přesto si Hřebenáři pár šancí vytvořili. V 56. minutě zahrával z pravé strany trestný kop Žák, před brankovou čarou se strhl menší závar, z kterého nakonec vyšli vítězně obránci Slavie. V 58. minutě prchl po pravém křídle Jan Černý, předložil balón do vápna Paškovi, jenž ale zblízka napálil jen gólmana Loužeckého. V 69. minutě byl pak v hostujícím vápně trefen kopačkou do kolene Černý, píšťalka sudího Čubra ale zůstala němá. Závěrečných dvacet minut už Volduchy na hřišti vůbec nebyly. Hrálo se v nízkém tempu mezi vápny, hra byla rozkouskovaná, prostě nic hezkého pro oko diváka. A to mohou být Voldušští rádi, že to nedopadlo hůře než alespoň jednobodovým ziskem. Deset minut před koncem se totiž zjevil před poloprázdnou voldušskou svatyní útočník Slavie, avšak v dobré pozici jen trefil domácího obránce. 

 

Volduchám se zápas vůbec nepovedl. Chybělo nasazení, pohyb, chuť se porvat o výsledek. Hráči si asi mysleli, že góly a tím i tři body se dostaví samy. Včetně přípravných zápasů to byl určitě nejhorší výkon od začátku roku. Je třeba spadnout z oblak a začít na hřišti opět makat, protože to Volduchy vždycky zdobilo. Vejprnice si přijely pro bodový zisk. Tomu podřídily taktiku, pečlivě bránily a v podstatě využily jedinou šanci v první půli. Za týden se pokusí Hřebenáři napravit dojem v derby v nedalekém Holoubkově, rezerva Vejprnic míří opět za soupeřem, tentokrát do Malesic.  

Hosté byli šťastnější

Po devadesáti minutách tedy skončil souboj nerozhodně, a tak přišel opět po týdnu na řadu penaltový rozstřel. V něm si hosté z Vejprnic počínali naprosto suverénně, gólman Fous ani na jeden pokus nedosáhl, většinu ani nevystihl. A protože ve třetí sérii vychytal vejprnický Loužecký domácího Přibíka, odvezli si hosté bonusový bod navíc po rozstřelu 3:5.

 

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , O. Seget [-] (79. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Straka [-] (89. L. Straka [-] ) , J. Bron [-] , F. Škarda [-] (59. F. Melka [-] ) , M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - D. Šura [-] , T. Zimmermann [-] (59. J. Šlehofer [-] ) , J. Bernard [-] , L. Csambal [-] , O. Herzog [-] , F. Loukota [-] (74. D. Hájek [-] ) , P. Loužecký [-] , J. Guldán [-] , K. Stuchl ml. [-] , M. Hora [-]

ŽK: 19. J. Přibík , 23. J. Straka - 56. J. Bernard , 80. M. Hora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - ORLÍK Vladimír, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích