3:4p.
(1:1)
30. V. Žák
49. J. Bron
67. F. Škarda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy berou bonusový bod


Branky


42. O. Konopásek , 85. T. Hatina , 90. T. Hatina - 30. V. Žák , 49. J. Bron , 67. F. Škarda (p.)
14

Domácí v závěru srovnali, ale po penaltách byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V rámci druhého jarního kola zavítali Hřebenáři na horkou půdu Slavoje Mýto. Tamní rezerva se po roce opět na jaře zachraňuje, tudíž využívá i některých hráčů prvního týmu. Nicméně Voldušští po kanonádě s Touškovem přijeli odhodláni získat maximum bodů.

 

V úvodu zápasu to byla hlavně překopávaná, a tak aktéry duelu spíše bolelo za krkem. Postupně ale získávali mírnou převahu hosté z Volduch, kteří si první tutovku vypracovali v 11. minutě. To Volduchy kopaly roh, na centr si naskočil nehlídaný Hoblík, jenž však hlavičkou v jasné pozici těsně minul! Dál pokračoval boj o střed hřiště a šancí se nedostávalo. Až ve 30. minutě rozehrávali Voldušští z pravé strany trestný kop. Ten zahrál Jiří Straka přesně na naběhnutého Žáka, který hlavou uklidil balón k tyči – 0:1! Ve 34. minutě mohl skórovat opět voldušský Žák. Ten se prosadil přes obránce do vápna Slavoje a vypálil levačkou pěkně k tyči. Gólman Mýta ale skokem zasáhl a stav zůstával nezměněný. Ve 41. minutě to byly znovu Volduchy, které zahrozily. Bron se uvolnil na středu velkého čtverce a z otočky střílel těsně vedle pravé tyče. Ve 42. minutě zničehonic udeřilo na druhé straně. Mýto v blízkosti voldušské brány zahrávalo přímý volný kop. K míči se postavil Konopásek, jenž obloučkem přes zeď překvapil brankáře Fouse. Bylo vyrovnáno 1:1! Nerozhodný stav už do výměny stran vydržel.

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začaly lépe Volduchy. Ve 49. minutě rozehrál Škarda od levé postranní čáry trestný kop. Odražený  balón si před vápnem našel Bron a z dvaceti metrů nádhernou bombou z voleje poslal Hřebenáře znovu do vedení – 1:2! Volduchy kontrolovaly hru, Mýto se v podstatě nedostávalo k ohrožení Fousovy svatyně a vše pro hosty vypadalo čím dál lépe. A to přišla 67. minuta, která se zdála být pojistkou pro voldušské fotbalisty. Ve vápně domácích byl podseknut unikající Bron a rozhodčí Reiprich musel ukázat na penaltový puntík! Z nařízené penalty se nemýlil Škarda. Poslal brankáře Matouše na druhou stranu a Volduchy vedly 1:3! Zdálo se, že je jasno. Domácí nehrozili a dvoubrankvý náskok se zdál být v té době dostatečný. Možná to ale vlezlo voldušským hráčů do hlavy a trochu polevili. Ne, že by Mýto přidalo, ale hosté opravdu ubrali. V podstatě první vážnější šanci ze hry si Slavoj připravil až v 78. minutě. To si domácí útočník naskočil na centr z pravé strany a nehlídán hlavou těsně minul! V 82. minutě mohl definitivní pojistku přidat voldušský kanonýr Žák. Po krásné uličce ze středu pole si naběhl do vápna, míč ale napálil jen do brankáře Matouše. Poté už přišly pro voldušské barvy černé okamžiky. V 84. minutě šel do šprajcu stoper Nedorost. Po srážce se soupeřem inkasoval druhou žlutou kartu, a tudíž musel pod sprchy. Respektive byl ze hřiště odnesen na nosítkách a po červené kartě musel do šatny dokulhat.  Z následného přímého kopu domácí Mýto snížilo. Centr propadl až k nehlídanému Hatinovi, jenž pohodlně překonal gólmana Fouse. V 85. minutě to bylo už jen 2:3! V závěrečné části duelu se hosté divili několika rozhodnutím trojice sudích a místo soustředění se na hru spíše diskutovali a rozhazovali rukama. A přišla 90. minuta. Volduchy hrály na polovině Slavoje, útočník Žák držel míč v bezpečné vzdálenosti až u rohového praporku. Z akce nakonec přece jen byl pouze odkop od brány Mýta. Ten realizoval brankář Slavoje za malým vápnem, navíc se balón stále ještě kutálel. Kam koukal hlavní sudí a hlavně pomezní asistent, to nikdo neví... Důležité je připomenout, že celý zápas byli hráči Volduch vraceni při autových vhazováních nebo rozehrávání trestných kopů o metr nebo dva zpátky. Nyní, kdy pochopitelně domácí hodně spěchali za vyrovnáním a snažili se o co nejrychlejší rozehrání, zůstali sudí za svým nastaveným metrem hodně daleko. Nicméně to neomlouvá naivní počínání voldušské defenzivy. Nakopnutý dlouhý balón propadl středem obrany Hřebenářů, k míči se dostal útočník Hatina a přes brankáře Fouse jej dotlačil do voldušské sítě – 3:3! Krátce nato si ještě neodpustil hostující Škarda slovní rýpnutí do hlavního rozhodčího a za urážku putoval rovněž do sprch. Volduchy tak dohrávaly pouze v devíti hráčích! Naštěstí už souboj příliš dlouho nepokračoval, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel.

Hosté berou bonusový bod

V něm voldušští fotbalisté excelovali. Postupně se trefili Seget, Bron, Přibík a Žák. A protože ve třetí sérii brankář Fous mýtskému střelci pokus lapil a ve čtvrté pálil domácí hráč nad, odvážejí si Volduchy bonusový bod navíc za vítězství v penaltové loterii.  

 

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!



Ohlasy k zápasu



TJ Volduchy
Jan Vild: Utkání bylo bojovné a největší rozruch přinesl závěr duelu. V něm domácí vytěžili doslova z minima maximum a v boji o záchranu si připsali důležitý bod. Volduchy mohou žehrat na svoji lajdáckost v bránění v závěrečné části zápasu. Přestože byli Hřebenáři téměř celý duel na koni, nechali se zbytečně vyprovokovat a místo soustředění se na hru vypadli po diskuzích se všemi okolo z tempa. Rezerva Mýta příští kolo zavítá k sousedům do Holoubkova a Hřebenáři přivítají na domácí půdě další béčko. Pod Chlum dorazí rezerva Slavie Vejprnice.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - O. Konopásek [-] (55. D. Anténe [-] ) , M. Pfeifer [-] (60. K. Dongres [-] ) , M. Vaňátko [-] (55. T. Hatina [-] ) , M. Veverka [-] (85. J. Pelnas [-] ) , P. Bejček [-] , M. Lupáč [-] (72. J. Šmíd [-] ) , M. Vild [-] , P. Bejček [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (59. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Straka [-] , O. Seget [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 60. P. Ulrich , 80. P. Bejček , 88. D. Anténe - 34. R. Pernica , 46. J. Nedorost , 50. J. Bron , 81. M. Zlatohlávek , 85. O. Seget , 86. M. Pašek . ČK: 84. J. Nedorost , 90. F. Škarda .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: REIPRICH Václav - NESVADBA Karel, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích