5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov jasně přehrál Chodský Újezd


Branky


2. P. Eger , 9. P. Eger , 28. D. Randa , 59. P. Nechutný , 79. P. Eger
14

Fotbalisté Úněšova se rozloučili s domácím publikem vysokou výhrou 5:0 nad Chodským Újezdem. Ráz zápasu určily dva rychlé góly Patrika Egera, po nichž už měli domácí hru jasně pod kontrolou. Eger pak ještě v závěru završil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty načal rychlými zásahy Eger

Souboj nováčků a týmů z klidného středu tabulky začal Úněšov skvěle. Hned ve 2. minutě se prosadil kapitán Patrik Eger, který přidal v úvodní desetiminutovce ještě jeden gól. Od té chvíle hráli domácí ve velké pohodě a s chutí, naopak hosté se k ohrožení brány soupeře v podstatě vůbec nedostávali. V prvním dějství však už Slavia vstřelila pouze jeden gól, na 3:0 zvýšil Daniel Randa.

Úněšov završil bůra, Eger se dočkal hattricku

Stejný obrázek hry byl k vidění i po změně stran. Hosté spíše čekali na konec a tak bylo jen otázkou, jakým skóre zápas skončí. V 59. minutě přidal čtvrtou trefu Úněšova Petr Nechutný a v 79. Minutě uzavřel výsledek i hattrick Patrik Eger.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Na zápase jsem nebyl. Vím, že jsme hráli špatně. Brzy jsme prohrávali a zápas tak byl v rukách soupeře. Na naší chuti hrát fotbal se navíc asi podepsala i smutná událost, protože nás opustil náš dlouholetý trenér, společník, předseda a starosta, pan Dufka, což jsme nesli dost těžce.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - Z. Hlous [-] - P. Nechutný [-] , J. Šebek [-] , M. Lakó [-] , J. Mižár [-] , M. Hlous [-] , M. Meszáros [-] - P. Eger [-] - D. Randa [-] , M. Mižár [-]

TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - M. Trejbal [-] , M. Samek [-] , T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , M. Founě [-] (24. P. Šiler [-] ) , D. Maščák [-] , M. Beneš [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - HÁLEK Pavol, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chodský Újezd hraje ve velké pohodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích