2:3
(0:1)
10. J. Malý
50. J. Malý (p.)
54. R. Ebenhöh
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá vyhrála na hřišti nevyzpytatelného Úněšova a dvě kola před koncem drží vedení!


Branky


47. J. Šebek , 87. J. Mojžíš - 10. J. Malý , 50. J. Malý (p.) , 54. R. Ebenhöh
14

Fotbalisté Bělé se v Úněšově oklepali ze dvou nepříjemných domácích porážek a díky výhře 3:2 půjdou do závěrečných dvou kol z prvního místa v tabulce. O osudu utkání se rozhodovalo v úvodu druhého poločasu, kdy sice domácí nejprve srovnali, ale celek od Radbuzy jim vzápětí odskočil na rozdíl dvou zásahů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malý poslal hosty z přímého kopu do vedení

Fotbalisté Bělé za sebou měli dvě domácí porážky, z nichž si odnesli hrozivé skóre 4:11. V Úněšově ale začali dobře a už v 10. minutě se ujali vedení. K rozehrávce přímého kopu se postavil Jaroslav Malý, který se přes zeď trefil k tyči Boudovy brány. V dalším průběhu utkání hrozili domácí hlavně ze standardek, ze hry si ale vytvářela šance především Bělá, která spoléhala na rychlé protiútoky.  Sám na bránu hned dvakrát postupoval Martin Černý, ale poprvé ho vychytal Bouda a ve druhém případě zachránila domácího gólmana tyč. Poté ještě Bouda reflexivně nohou vyrazil pohotové zakončení Bořila z otočky. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

Šebek vyrovnal, ale hosté rychle odskočili a tři body již uhájili

Úněšovští se dočkali vyrovnání hned po změně stran. Ve 47. minutě se postavil k exekuci přímého kopu Jan Šebek a podobně jako v prvním poločase Malý, zamířil přesně. O chvíli později však po centrovaném míči zahrál jeden z domácích obránců v šestnáctce rukou a rozhodčí nařídil po signalizaci pomezního penaltu. Tu Jaroslav Malý proměnil a Bělá opět vedla. V 54. minutě to bylo pro hosty ještě veselejší. Balón se totiž od spojnice břevna a tyče odrazil přímo k Radimovi Ebenhöhovi a ten ho uklidil do sítě – 1:3. Úněšov se nechtěl vzdát a odpověděl tlakem i několika šancemi. Hosté už nechávali vysunutého jen Bořila a právě on byl v pokutovém území faulován. Druhou penaltu už však Malý neproměnil, Bouda ho vychytal a udržel tak ještě domácím naději na body. Úněšovští dohrávali po vyloučení Marka Mižára o deseti, přesto se ještě dokázali nadechnout k závěrečnému náporu. Ten přinesl v 87. minutě dílčí úspěch, když přetažený centr Josefa Mojžíše zapadl ke vzdálenější tyči hostující brány a bylo to 2:3. V samotném závěru museli hosté ubránit ještě jeden závar poté, co brankář Jarina neudržel míč v rukavicích po dlouhém nákopu. Na vyrovnání už však úněšovští fotbalisté nedosáhli.

 

Bělá tedy zůstává i dvě kola před koncem v tabulce na prvním místě. Za týden hostí poslední Stráž a sezónu pak ukončí na hřišti čtvrté Chodové Plané.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Konečně jsme zase odehráli zápas, který se podobal tomu, co jsme sehráli před třemi týdny v Dlouhém Újezdě nebo těm před tím. Soupeř byl kvalitní. Mají plno futsalistů, takže sebrat jim míč není nic jednoduchého. S lidmi, kteří tam byli, jsme se shodli, že kdyby byl první poločas 4:0 pro nás, tak by se nikdo nedivil. Měli jsme obrovské množství šancí. Dali jsme z toho ale jen jeden gól a to ještě ze standardky. Zaplaťpánbůh, že tam padnul alespoň ten jeden. Hned na začátku druhého poločasu jsme dostali z prakticky totožného místa ze standardky na 1:1 a říkali si, že jsme zpátky tam, kde jsme byli. Přesto jsme se trochu zmobilizovali, nakoplo nás to a začali jsme si vytvářet další šance. Soupeř měl ale také spoustu šancí, které však nezužitkoval. My jsme naopak dali z penalty na 2:1 a vzápětí z nenápadné střely, kdy se balón, který vypadal, že jde za bránu, odrazil od spojnice břevna a tyče k Ebenhöhovi a ten dal na 3:1. To domácí trochu položilo a posadilo zpátky na zem. Soupeř postupem času vrhnul všechno do útoku, my už hráli jen na brejky a Bořila. Právě po faulu na Bořila ve vápně byla nařízena další penalta, míč si vzal Jarda Malý, ale gólman ho vychytal. To už mohlo být prakticky po zápase. Oni navíc hráli o deseti, tak jsme mysleli, že bude klid, ale bylo to naopak. Zatlačili nás, hráli všechno do vápna a my měli co dělat. V závěru jsme dostali smolného góla a poté měli ještě jednou štěstí. Naštěstí to dopadlo tak, jak dopadlo. Všechno jsme přeházeli, začali jsme od píky. Změnili jsme rozcvičku, rozestavení a skončili jsme změnou kapitána. Jestli to bylo dobře nebo špatně, ukážou až poslední dva zápasy.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - Z. Hlous [-] (46. D. Randa [-] ) , M. Mižár [-] - J. Mižár [-] , M. Lakó [-] , J. Šebek [-] , P. Nechutný [-] , M. Hlous [-] , M. Meszáros [-] - P. Eger [-] - J. Lurie [-] (59. J. Mojžíš [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] , V. Braun [-] , M. Černý [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , V. Iščenko [-] (74. L. Černý [-] ) , L. Sobolík [-] (88. M. Pustovojt [-] ) , J. Malý [-] (68. P. Jarina [-] ) , M. Bořil [-] (90. R. Černý [-] ) , M. Tomášek [-]

ŽK: 24. P. Eger , 41. M. Mižár , 50. J. Bouda - 19. V. Braun , 37. L. Sobolík , 55. J. Malý , 85. M. Šinál , 90. D. Frank . ČK: 79. M. Mižár .
Hráči zápasu: J. Šebek - J. Malý , V. Braun .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - ČERMÁK Vladimír, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Byť Bělá stále vede tabulku, tak se posledními dvěma zápasy protrápila. Doma dostala celkem 11 gólů. Úněšov má velmi dobrou formu a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích