Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 14:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd poslal Koloveč do okresního přeboru


Branky


14

Fotbalisté Chodského Újezdu přehráli 6:3 předposlední Koloveč a definitivně tak Slavoj poslali o soutěž níže. Hosté nebyli odevzdaní, nevzdali se ani za stavu 4:1 a ještě dokázali závěr zdramatizovat. Snížili na 4:3 a ještě neproměnili penaltu, ovšem na body, které by jim uchovaly naději, už nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z převahy těsné vedení

Koloveč musela v Chodském Újezdě bodovat, pokud si chtěla ještě uchovat naději na záchranu. Domácí jim ale nic nechat nehodlali a už ve 4. minutě je poslal do vedení Josef Pikl. I další průběh prvního poločasu se odehrával především pod taktovkou Chodského Újezdu. Ve 42. minutě se přesto radovali hosté, kterým trefil vyrovnání Martin Hranai. Hned o minutu později však vrátil domácím jednogólový náskok Viacheslav Pryvrattskyi – 2:1.

Domácím málem nestačil třígólový náskok, Koloveč ještě nedala penaltu

Také po změně stran pokračovala domácí převaha. Tu zúročil nejprve Maksym Samek a v 58. minutě Petr Pikl a za stavu 4:1 se zdálo, že je již rozhodnuto. Koloveč však zápas nezabalila a sympaticky se s ním snažila ještě něco udělat. V 72. minutě se tak trefil Constantin Danescu, a když o tři minuty později skóroval podruhé v zápase Martin Hranai, bylo to rázem jen o gól – 4:3. Vyrovnání pak Kolovči ukradl brankář Krasnianyk, který zlikvidoval pokutový kop! Krátce poté domácí definitivně uklidnil Petr Pikl a v nastavení ještě přidal pojistku mladíček David Maščák, který byl přitom v té době na trávníku jen chvilku. Osud Kolovče je tedy po porážce zpečetěn. Slavoj zamíří spolu s poslední Stráží do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Věděli jsme, že Koloveč má problémy v boji o záchranu. Po neděli už jsou asi sestupujícím týmem. Je to částečně mužstvo starých pánů, takže jsme si na ně věřili. Od začátku jsme dirigovali hru a rychle vstřelili gól. Do ničeho velkého jsme je nepouštěli, přesto v podstatě z jediné šance, kterou v prvním poločase měli, skórovali. My jich naopak spoustu neproměnili, takže jsme vedli jen 2:1. Po změně stran se nám podařilo zvýšit až na 4:1, ale začali jsme dělat dost chyb. Soupeř nesložil zbraně, bojoval, my si naopak asi mysleli, že už je hotovo. Koloveč tak měla šance, snížila na 4:3 a za tohoto stavu ještě kopala penaltu. Naštěstí nedali a my hned z protiútoku dali pátý a za chvilku i šestý gól a bylo rozhodnuto. Chtěl bych pochválit brankáře, který nás podržel a chycenou penaltou nám asi uhájil vítězství.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] (90. D. Maščák [-] ) , T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (89. M. Founě [-] ) , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , V. Pryvrattskyi [-] , I. Skopych [-] (46. M. Trejbal [-] ) , M. Beneš [-]

TJ Slavoj Koloveč
J. Královec [-] - M. Pluhař [-] , T. Mastný [-] , M. Hranai [-] , L. Chval [-] , J. Souček [-] , C. Danescu [-] , L. Kněz [-] (75. T. Lucák [-] ) , V. Moravec [-] , M. Sušický [-] , R. Denk [-]

ŽK: 83. J. Pikl - 83. M. Sušický .
Hráči zápasu: O. Krasnianyk , P. Pikl - M. Hranai .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: ŠNAJDR David - VOCELKA Milan, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sympaticky hrající nováček z Chodského Újezdu doma nezaváhá a připíše si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích