J. Závodný 20. (p.)
2:1p.
(1:1)
22. V. Královec (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov porazil na penalty druhou Bělou


Branky


20. J. Závodný (p.) - 22. V. Královec (vl.)
15

Z Postřekova už na jaře odjel bez bodu vedoucí Dlouhý Újezd a vyhrát tam nedokázala ani druhá Bělá. Po základní hrací době skončil zajímavý zápas remízou 1:1, na penalty pak byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov šel do vedení z penalty, Bělá rychle odpověděla

Utkání ale zahájili lépe domácí. Ti byli lepším týmem a ohrožovali bránu soupeře ze hry i standardních situací. Přesto mohla jít do vedení i Bělá, ale po ojedinělé šanci netrefil Bořil balón před prázdnou bránou a dobíhající Martin Černý pálil do tyče. Ve 20. minutě naopak přišla penalta proti hostům poté, co se kapitán Tomášek v šestnáctce držel s útočníkem Postřekova. Míč si na značku postavil Jiří Závodný a domácí vedli. Jen o dvě minuty později však bylo vyrovnáno. Po rohovém kopu se balón odrazil k Sobolíkovi, který vypálil a jeho ránu nešťastně tečoval ramenem do šibenice vlastní brány Vojtěch Královec. Poté se už hra vyrovnala. Domácím mohl vrátit vedení Peroutka, který z poloviny hřiště utíkal sám na bránu, ale balón při při zakončení odskočil a hráč Postřekova ho tak spíše jen odevzdal do náruče brankáře Jariny. Na druhé straně se po rohovém kopu dostal k hlavičce Tomášek a za již překonaným gólmanem balón vyhlavičkoval obránce. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Skóre se už ani přes šance na obou stranách neměnilo

Po změně stran byla aktivnější hostující Bělá, domácí se byli nuceni spíše bránit. Hosté se hodně zlobili na rozhodčího v situaci, kdy Malého střelu z přímého kopu zablokoval hráč ve zdi podle nich rukou, ovšem z pohledu sudího bylo vše v pořádku. Později střílel Sobolík do obránce a odražený míč napálil vysoko nad Ebenhöh. V závěru ale mohli rozhodnout pro změnu Postřekovští. Bělou však podržel brankář Jarina, jenž nejprve vyrazil střelu zpoza šestnáctky, která směřovala ke vzdálenější tyči a po další jedovce domácích byl včas u své levé tyče. Utkání tak skončilo asi spravedlivou remízou a rozhodovat musely až penalty.

Domácí střelci se v penaltách nemýlili

V pokutových kopech byli domácí střelci stoprocentní. To na hostující straně se mýlil Šinál a druhý bod si tak připsali na konto fotbalisté z Postřekova. Bělá tedy zůstává v tabulce druhá, na lídra z Dlouhého Újezdu stále ztrácí jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme měli o něco více ze hry. Vytvořili jsme si nějaké šance a ustáli jejich nebezpečnou akci, kdy před prázdnou bránou jeden jejich hráč netrefil míč a druhý trefil tyč. Vzápětí jsme dostali výhodu pokutového kopu, ze kterého nás poslal do vedení Jirka Závodný. Do dvou minut jsme ale nepohlídali nabíhajícího hráče, který střílel zpoza šestnáctky. Brankář by to asi chytil, ale bylo to tečované naším obráncem, takže z toho byl vlastní gól. Jinak byl první poločas z naší strany dobrý. Měli jsme tam standardní situace, Zdeněk Peroutka běžel sám na brankáře. Po změně stran to bylo úplně naopak. Bělá nás zatlačila, měli šance a hodně standardních situací kolem šestnáctky. My tam měli snad jen takový pětiminutový tlak, kdy jsme hráli na polovině soupeře. Bělá byla ve druhé půli určitě lepší, za mě tedy spravedlivá remíza. V penaltách jsme byli šťastnější a získali druhý bod.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Z Postřekova se pro nás stává taková noční můra. Obrali nás o body doma a teď jsme s nimi ztratili znovu. Myslím si ale, že to byla zasloužená remíza. Prvních 15 minut jsme byli zakřiknutí. Asi nám moc nepomohlo, že Dlouhý Újezd v sobotu ztratil a my se už viděli na prvním místě. Kluci totiž byli tak nervózní, jak jsem je ještě neviděl. Jeden z našich klíčových hráčů byl čtyřikrát na záchodě ještě před tím, než se začalo hrát. Na začátku zápasu jsme tak moc nevěděli, kde jsme. Přesto jsme se do 20. minuty drželi, než přišla na popud pomezního rozhodčího přísná penalta, kterou exekutor proměnil. Vlastně bylo dobře, že to přišlo takhle brzy, protože to pro nás bylo takové probuzení a od té doby jsme začali hrát a vytvářet si šance. Hodně nás pak nakopla situace, kdy Sobolíkovu střelu tečoval obránce do šibenice vlastní brány. Ve druhém poločase jsme už vcelku hráli naši hru, byť to byl hodně boj o střed hřiště. Šance jsme si vytvářeli hlavně my. Bohužel ani pomezní, který signalizoval penaltu v první půli, neviděl ruku hráče ve zdi při našem trestném kopu. Na konci nás naopak dvakrát podržel brankář Jarina, to jsme mohli klidně prohrát. V penaltách už byli šťastnější oni. My se bohužel museli obejít většinu zápasu bez zraněného Šinála, což je pro nás velká ztráta. Nastoupil sice Malý, který odehrál 90 minut se sebezapřením, ale zase nemohl hrát Pavel Jarina. Ta zranění nás kosí a musíme to lepit, jak se dá.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] (32. K. Kuželka [-] ) , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , D. Vavřík [-] , V. Královec [-] (72. V. Královec II [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Bořil [-] (85. M. Šinál [-] ) , V. Hošek [-] (27. M. Pustovojt [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , D. Häusler [-] , M. Černý [-] , J. Malý [-] , L. Černý [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 48. D. Karlík , 55. J. Němec , 61. V. Královec , 68. F. Kreuz - 19. M. Tomášek , 57. R. Ebenhöh .
Hráči zápasu: J. Závodný - T. Jarina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠIMEK František, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů