Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov s Kolovčí neměl slitování, nadělil jí nepopulárního bůra


Branky


12

Mrákov se konečně herně dostává do fáze, kdy hrají opravdu tak, jak chtějí, a nese to ovoce, v minulém kole výhra 4:0, tuhle neděli výhra 5:0 doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrákov od začátku diktoval tempo

Zápas Mrákov začal lépe hned od úvodního výkopu, držel balón a nepustil Koloveč takřka k míči. První tutovku spálil Tomáš Duffek, avšak hned v zápětí v 9. minutě po výborném pasu na lajnu posílal před bránu míč na domácího snajpra Stýskala, který uklidil míč k levé tyči – 1:0.  Hra pokračovala ve stejném duchu, dobrá kombinace Mrákovských, která vyústila balónem na lajnu, míčem před branku, a když si místo Stýskala naběhl v 18. minutě na stejné místo Zdráhal, bylo to už 2:0 pro domácí. Hosté pak měli nebezpečný roh, po kterém lapil míč domácí gólman Korba a založil protiútok, jehož strůjcem byl opět Tomáš Duffek, který jak jinak než zatáhl míč po lajně, poslal balón před branku a tam ho do brány uklidil stoper domácích a jeho bratr, Václav Duffek3:0. Poté došlo ke střetu domácího Zdráhala a hostujícího Patrika Dufka, kdy si odnesl Zdráhal na nose tržnou ránu a kvůli otřesům hlavy ho na hřišti nahradil útočník Váchal, který se po úspěšné sezóně v A. třídě stále gólově hledá. Do kabin se šlo za stavu 3:0 a utkání se zdálo být rozhodnuto.

Domácí se prosadili ještě dvakrát a dovedli zápas k vysoké výhře

Hned po začátku druhého poločasu se právě Váchal po pasu od Krcha dostal do tahu jeden na jednoho, obešel stopera Mastného, nahrál pod sebe na penaltu na Krcha, který z první našel volného Růžka a ten už neměl problém uklidit míč z bezprostřední blízkosti k pravé tyči, po velmi pohledné akci tedy stav – 4:0. 5 minut na to, se konečně gólově na jaře prosadil i sám Váchal, když si na přední tyči naskočil na výborný pas Smazala, který uklidil hlavou k pravé tyči a rázem byl stav – 5:0. Zbytek zápasu už se tak nějak dohrával s tím, že domácí měli ještě šance skóre navýšit, avšak kouskování hry ze strany hostů jim to moc nedovolovalo a tak si domácí tribuna spolu s hráči po závěrečném pískotu užila děkovačku po výhře 5:0.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Duffek [-] , P. Vondraš [-] , T. Pangerl [-] - M. Smazal [-] , J. Dufek [-] , J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] (66. V. Vojtko [-] ) , V. Krch [-] , J. Zdráhal [-] (43. P. Váchal [-] ) - M. Růžek [-] (57. D. Nguyen [-] )

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Dufek [-] (72. T. Lucák [-] ) , M. Hranai [-] , D. Duchek [-] , T. Homolka [-] , M. Záhrobský [-] , P. Pap [-] (36. L. Kněz [-] ) , V. Moravec [-] , M. Sušický [-] , J. Souček [-] , T. Mastný [-]

ŽK: 69. P. Vondraš , 73. T. Pangerl , 80. J. Stýskal - 9. P. Dufek , 40. D. Duchek , 69. M. Záhrobský , 89. T. Homolka , 90. M. Hranai .
Hráči zápasu: T. Duffek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - MIFKOVÁ Hedvika, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mrákov v Kozolupech napravil zaváhání z prvního jarního zápasu s Planou. Tentokrát své fanoušky potěší výhrou.

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích