1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vyhrál až v penaltovém rozstřelu


Branky


9

Staňkov se stále drží na první příčce, jelikož zvládl získal velice důležité body s Mochtínem. V zápase se branky diváci bohužel nedočkali, tak musely rozhodnou penalty. I přeto více ze hry měli hráči z Mochtína, bod navíc berou domácí, jelikož se stali úspěšnějšími střelci v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý start Mochtína

Hráči Mochtína nechtěli na nic čekat a do svého soupeře se pustili s odhodláním od první minuty. Proto již hosté mohli jít do vedení ve 2. min. Ve 100% šanci se objevil Šafránek, ale svojí příležitost nevyužil. Lehčí převahu měli stále hosté, ale všechny akce brankou neskončily. Staňkov se snažil dostávat z presinku dlouhými míče, ale do šancí dostávali zřídka. Ke konci jsme mohli vidět nastřelenou konstrukci, spoustu rohových kopů, ale ani jedna z příležitostí branku nepřinesla. Nešťastný okamžik se stal ve 39. min., kdy do Staňka zajel brankář domácích a ten musel jít se zraněním střídat.

Více ze hry měl stále Mochtín

Převaha Mochtína pokračovala i po přestávce. Přesto vytvořené šance se nedařilo dovést do úspěšného konce. Tlak pokračoval do 60. min., kdy dostal červenou kartu Velek. Vy zbytku utkání se tedy hosté zaměřili spíš na defenzívu, jelikož byli v početní nevýhodě. Obrana fungovala velmi dobře a hráče Staňkova k ničemu nepustila. Zápas tak skončil bez brankovou remízou.

 

Staňkov byl v penaltách úspěšněší

Penalty se rozhodly až v páté sérii. Domácí se ani v jednom ze svých kopů nemýlili, naopak jeden hráč z Mochtína neproměnil. Tak bodík navíc berou domácí a dál se ženou za prvenstvím v soutěži.

 



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Pergl [-] (70. M. Traxmandl [-] ) , V. Mifek [-] , P. Gust [-] , D. Drudík [-] , V. Záhoř [-] , J. Šimůnek [-] (90. P. Bilik [-] ) , V. Voves [-] , J. Kubina [-] (63. T. Výrut [-] ) , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Dolejš [-] , J. Šafránek [-] , T. Velek [-] , Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (39. S. Strejc [-] ) , J. Cihlář [-] , M. Kapusta [-] , V. Pretzelmayer [-] (90. P. Švátora [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-]

ŽK: 90. V. Voves - 75. M. Blahník . ČK: 60. T. Velek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hamouz Jakub - ŠIMEK František, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů