Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín ztratil dvougólové vedení a veze z Plzně bod


Branky


14

Mochtín přijel do Plzně, kde utkal s Košutkou Plzeň. Oba dva týmy věděly, že je nečeká jednoduché utkání, což se potvrdilo. Mochtín sahal po třech bodech, když ještě v 62. min. vedl 2:0. Nakonec musely rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase žádné branky nepadly

V prvím poločase vládli domácí. Hned od začátku poločasu vlétli na svého soupeře a byli více na míči. Hráči z Mochtína hrozili spíš z brejkových situací. Největší šanci měl asi Plánička, který se dostal do velké šance ve 30 min., ale na 2x nepřekonal brankáře. Jelikož se ani jednoho brankáře nedokázalo překonat, šlo se za nerozhodnýho stavu do šaten.

Mochtín ztratil dvoubrankové vedení

Ve druhém poločase přebíra otěže tým hostů. a hned ve 49. min. se ujímají vedení. Pretzelmayer vyslal do šance Pláničku a ten se tentokrát nemýlil 0:1. V 62. min. se stav měnil podruhé. u autové čáry vybojoval míč Babka, probojoval se až do pokutového území a zpětnou přihrávkou našel Pretzelmayera a ten zvyšuje na 0:2. Domácí byli lehce zaskočeni, přesto dokázali rychle odpovědět. V 69. min. zahrávali hosté rohový kop. Odražený se ujmuli domácí a rychlý protiútokem snižují, kdy na konci stál Triner 1:2. V 79. min. zahrávali roh hráči z Košutky. Míč se dostal do shrumáže, kde nejlépe zorientoval Triner a svou druhou brankou v zápase srovnává 2:2. Srovnávací branka opět nabila domácím sílu. Přesto diváci už další branku neviděli, i když tomu měli domácí velmi blízko.

Rozhodlo se až v páté sérii.

O vítězi tohoto zápasu rozhodly penalty. Penaltový rozstřel měl pouze jednoho neúspěšného exekutora a to Pláničku. Proto 2 body berou domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Ladislav Slavík (Trenér): V jarní části asi náš nejslabší výkon, i když poslední třetina zápasu už snesla měřítko a scházelo opravdu málo aby to kluci zvládli za 3 body. Za stavu 0:2 se kluci probrali a začali předvádět to co v posledních zápasech. Cením si toho, že jsme dokázali za nepříznivého stavu zvednout hlavu, zabrat a vyrovnat. Penalty už byla loterie, ale Honza Fremunt nás podržel nejen v zápase, ale i při penaltách.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Nedvěd [-] , T. Krejčí [-] (46. J. Chabr [-] ) , P. Macht [-] , J. Blažejovský [-] (46. J. Pekník [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] (46. D. Triner [-] ) , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Babka [-] (78. M. Kapusta [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-]

ŽK: 45. L. Kovařík , 61. J. Chabr - 34. P. Staněk .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích