Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice se dokázaly na domácím hřišti prosadit hned 7x


Branky


24. T. Hrach , 35. M. Vít , 40. T. Hrach , 51. P. Pechek , 55. T. Hrach , 66. J. Müller , 69. P. Stoilov - 72. T. Běhounek , 87. J. Lavička (p.)
14

Černice musely proti Kralovicím vyhrát, aby jsi udržely první místo v tabulce. Věděly, že je nebude čekat lehké utkání. Naštěstí jsi na zápas hráči Černic přinesli střeleckou formu a dokázali se prosadit hned 7x. Hrach dokázal vstřelit hattrick na jednu branku nahrál. Kralovice se snažily hrát po celou dobu utkání hrát fotbal a ne kopanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v prvním poločase si dvě branky připsal Hrach

V prvním minutách prvního poločasu to byl spíše oťukávací fotbal. Držení míče se pravidelně střídalo a žádná vážnější šance nenastala. Po 15-ti min. hry se do první vážnější šance dostali hosté, ale sólový únik zlikvidoval branákř Daněk. Po této šanci se ke slovu dostali i domácí. Ve 27. min. pronikl do vápna Hrach a jeho tečovaná střela skončila v brance 1:0. Běžěla 35. min. a domácí udeřili podruhé. Vít se odhodlal ke střele za vápnem a přesnou střelou o tyč zvyšuje vedení na 2:0. Do konce poločasu se skórovalo ještě jednou. Velmi dobře hrající Hrach zvýšil ve 40. min. na poločasových 3:0. Šance hostů byly založené na rychlých protiútocích, ale gólově hosté úspěšní nebyli.

Černice vysílaly na hostujícího brankáře nechytatelné střely

Začal druhý poločase a hned v 50. min. se prosazuje z 5-ti metrů Pechek, který dostal přihrávku od Hracha 4:0. Domácí měli v tomto zápase střeleckou formou. Do 70. min. vyslali tři nechytatelné střely. Konkrétně v 55. min. dokončil hattrick Hrach 5:0. V 66. min. se krásně trefil Müller 6:0 a nakonec se v 69. min. trefil zkušený hráč a leader týmu Stoilov 7:0. Hosté dokázali konečný výsledek ještě dvakrát zkorigovat. Běhounek se trefil hlavou z rohu v 72. min. 7:1 a v 87. min. proměnil pokutový kop Stoilov 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Poslední zápasy s Kralovicema v l.A třídě skončila remízou, ale dnes nám to tam padalo a bylo o vítězi rozhodnuto Musím pochválit i mužstvo hostí, že se i za nepříznivého stavu stále snažili hrát fotbal.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] , M. Trnka [-] (65. J. Nedvěd [-] ) , P. Toman [-] - J. Müller [-] , P. Pechek [-] (74. M. Müller [-] ) , M. Vít [-] (61. P. Stoilov [-] ) - T. Hrach [-] , J. Mastný [-] (61. Z. Hacker [-] ) - M. Pinc [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - T. Běhounek [-] , M. Kůsa [-] , O. Dušička [-] , P. Bulín [-] (57. M. Pánek [-] ) , M. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Zeman [-] (57. L. Sládek [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 87. M. Pinc .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - FILLINGER Miloš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích