J. Brož 85. (p.)
1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec se ve druhé půlce rozstřílel


Branky


85. J. Brož (p.) - 18. J. Kuncendörfer (p.) , 51. P. Menšík , 58. P. Menšík , 74. M. Ulč , 76. T. Pata , 90. M. Ulč
15

Další zajímavé utkání 20. kola se odehrálo v Žihli, kam zavítal Starý Plzenec. Žihle zatím čeká na svojí první jarní výhru a čekat ještě chvilku bude, jelikož Starý Plzenec si ze Žihle odvezla všechny tři body.  K vítězství přispěli velkou měrou dva dvougólý střelci Ulč a Menšík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas z obou stran

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně. Hra byla hodně vyrovnaná a převaha se přelávala z jednoho týmu na druhý. Až v 18. min. přišla první zásadní chyba domácích. Po zbytečném zákroku domácího brankáře v pokutovém území odpískal hlavní rozhodčí penaltu. K té se postavil Kuncendörfer a poslal svůj tým do vedení 0:1. Dalš ívážnejší šanci jsme v prvním poločase neviděli. Skvělou prací obou obran byli útočníci nuceni střílet ze středních vzdáleností, ale ani jedna střela v brance neskončíla.

 

V druhé polovině zápasu si St. Plzenec otevřel střelnici

Druhý poločas byl hlavně o výkonu jednoho mužstva a to Starého Plzence. Nemuseli jsme čekal dlouho po zahájení druhého poločasu. V 51. min. lehce zaváhal domácí brankář, čehož využil střelec Menšík a hlavou usměrnil míč do branky 0:2. Za chvilku v 57. min. si tento střelec připsal hned druhý zásah v zápase. Pěkná kombinační akce hostů skončila na kopačkách Menšíka a ten se opět nemýlil 0:3. Gólový apetit však ještě zcela nebyl uspokojen. V 74. min. se pustil domácí stoper do kličkování ve vlstním pokutovým území, které mu moc nevyšlo. Toho využil Ulč a nabídnutou šanci z přehledem zakončil 0:4. O dvě minuty pokračoval nátlak hostů. Tentokrát se prezentovali rychlým protiútokem, kdy na jejím konci byl hráč Pata a zvýšil již na 0:5. Domácí vstřelili jednu čestnou branku s pokutového kopu, který proměnil v 85. min. Brož 1:5. Poslední slovo v zápase však měli opět hosté. V poslední min. přidal svojí druhou branku Ulč. Do samostatného útoku se dostal po načasovaném míči za obranu. Nabídnutou šanci proměnil a upravil tak stav na konečných 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský (Trenér): V 1. půli zcela vyrovnané utkání , bohužel zbytečný zákrok našeho gólmana pustil hosty do vedení , které je uklidnilo a ve 2. půli zcela ovládli průběh hry a náležitě gólově vyjádřili. Opět nás trápila velká absence hráčů . Nadřeme se na ohrožení branky a zcela rezignujeme v průběhu hry na obranou činnost.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - D. Kunt [-] , J. Brož [-] , M. Rubricius [-] , T. Přibyl [-] , T. Krofta [-] , J. Havelka [-] , M. Kaľata [-] , J. Bulín [-] , Z. Vukliševič [-] , L. Milan [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Menšík [-] (59. M. Ulč [-] ) , M. Pícka [-] , T. Mašek [-] , R. Vávro [-] , J. Kuncendörfer [-] , O. Havlíček [-] , M. Košťál [-] (23. J. Will [-] ) , V. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , T. Pata [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SCHNEIDER Josef, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích