Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bukovec stále čeká na první jarní body


Branky


22

Na domácí hřiště Mochtína přijel Bukovec. Bukovec nezážívá zrovna vydařené období. Přesto přijel do Mochtína bojovat o tři body. Domací věděli, že je určitě nebude čekat jednoduché utkání. Nakonec body zůstaly doma. Mochtín obsadil 5. místo v tabulce a Bukovec se stále propadá na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měl Mochtín

Jednoznačný zápas ze strany Mochtína to nebyl. Přesto byli domácí více ne míči, diktovali tempo hry. Bukovece dokázal obranu Mochtína zřídka, ale nepříjemně pozlobit. Nerozhodné skóre trvalo do 14 min., kdy napřáhnul z 24 m Kapusta a střela zaletěla přímo k tyči 1:0. O chvilku déle ve 32 min. potrastal nerozhodnost hostují obrany Šafránek 2:0. Ale i za tohoto stavu se hosté nevzdávali a snažili se s výsledkem něco udělat. Do poločasu se skóre již neměnilo.

Převaha Mochtína pokračovala

Přesto, že to vypadalo na snadnou výhru Mochtínu, nebylo tomu tak. Domácí měli stále větší převahu v zápase, ale chyběla jim přesnost ve finální přestávce. Hosté neustále zlobili svými ojedinělými útoky. V 65 min. se dokázal uvolnit na hranici vápna Vraštil a přesnou střelou snižuje stav utkání na 2:1. Tato branka hosty nakopla ke zvýšení tlaku a k enormní snaze vstřelit vyrovnácí branku. To se už nestalo. Naopak se ke konci utkání dostal k šanci Dolejš a upravuje stav na konečný stav 3:1.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Bejvl [-] , V. Pretzelmayer [-] , Z. Smolík [-] (68. T. Velek [-] ) , J. Dolejš [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , M. Kapusta [-] , Z. Novák [-] (66. J. Cihlář [-] ) , J. Žiak [-] (77. P. Švátora [-] ) , P. Staněk [-]

SK Plzeň - Bukovec
P. Řezáč [-] - P. Smíšek [-] , S. Kaše [-] , M. Zámeček [-] , J. Sluka [-] - M. Bernard [-] , J. Nový [-] , L. Bernard [-] , J. Šimr [-] - F. Vraštil [-] , L. Stach [-] (46. D. Milfort [-] )

ŽK: 84. D. Gajdušek - 33. M. Zámeček , 70. S. Kaše , 88. P. Smíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - SCHVEINERT Radek, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích