J. Šimr 72.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Branky v tomto zápase padaly až v závěru utkání


Branky


20

Bukovec je jeden z týmů, kteří budou bojovat o záchranu v soutěži. Ze začátku jara se jim bohužel ještě nepodařilo bodovat. Soupeře z Kralovic přivítali hráči Bukovce na svém hřišti. Kralovice mají zcela odlišný start, kdy dokázaly bodovat v každém zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zůstal bez branky

Kralovice vstoupily do utkání aktivněji než soupeře a proto i měly více ze hry. Mírná převaha v utkání však nevedla ke změnu stavu utkání. Hráči z Bukovce velmi dobře bránil a hrozil z nebezpečných protiútoků. Protože ani jeden ze soupeřu nedokázal své šance přetavit v branku, odcházelo se za nerozhodného stavu do kabiny.

V posledních 20 min. padly tři branky

V druhé polovině zápasu si nebezpěčné šance vytvořili i hosté, ty ale zklamavala koncovka a tak šance zůstaly stále nevyužité. Poprvé se skóre se změnilo až v 70 min. Po centru z levé strany se míč ve vápně odrazil k Hynešovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě a stav byl 0:1. Vedení jim však nevydrželo moc dlouho. V 72 min. přišel nákop domácích na soupeřovu půlku a vytěžili z toho rohový kop. Po zahrání rohového kopu napřáhnul z hranice vápna Šimr a střela s pomocí teče zaplula do branky 1:1. Průběh závěru utkání nasvědčoval k tomu, že zápas skončí nerozhodně a zápas budou muset rozhodnout penalty. V 86 min. se hosté dostali k centru z pravé strany a ten přesně letěl na hlavu Lavičky a ten se hlavou z hranice malého vápna nemýlil a poslal svůj tým do vedení 1:2. Domácí již zbývajícíh minutách nedokázal vstřelit vyrovnávací branku a tak tři body vezou Kralovice.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele (Trenér): Zápas pro nás byl určitě těžší než jsme předpokládali. Bukovec dobře bránil a vytvořil si i nebezpečné situace. Určitě to nebyl krásný fotbal na dívání a proto jsme moc rádi, že můžeme počítat krásné 3 body. Hráč utkání Vlk Jakub, už jen za vyrovnané výkony v jarní části sezony.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
J. Valenta [-] (26. P. Řezáč [-] ) - M. Zámeček [-] , P. Smíšek [-] , S. Kaše [-] , J. Sluka [-] - J. Šimr [-] , M. Bernard [-] , J. Nový [-] , L. Bernard [-] - M. Žemlička [-] (58. M. Turek [-] ) , L. Stach [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kulhánek [-] , M. Řenč [-] (68. O. Dušička [-] ) , P. Koča [-] (46. O. Růžek [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Bulín [-] , T. Běhounek [-] , M. Chvosta [-] , P. Bulín [-] (68. M. Kůsa [-] ) , J. Vlk [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brůha Radek - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

Výsledek zápasu: 4:3. Zde vidím přestřelku, která dopadne lépe pro domácí, kteří by se mohli po zimě konečně probudit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů