Polnička v poslední chvíli zachránila bod!


Branky


28

Derby mezi Hamry B a Polničkou skončilo smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Za příjemného jarního počasí a dobře připraveném hřišti se kladiváři představili v prvním domácím utkání proti atraktivnímu soupeři z Polničky, což bylo vidět i na divácké podpoře obou celků.

Aktivnějším týmem byli kladiváři, kteří se hned v 5. minutě dostali do velké šance, bohužel zakončující Jirka Zábranský minul těsně levou tyč. Začátek prvního poločasu byl více v režii domácích, kteří si vytvářeli s přispěním dobře hrající středové dvojice (L. Sýs, M. Houba) další šance, bohužel bez většího efektu. Další z velkých šancí ani Havlík a Zábranskýnevyužil.

Domácí kladiváři hráli v obraně velmi zodpovědně a krom ojedinělé akce Ondřeje Průži, který obešel dva obránce, do ničeho nepustili. Bohužel tuto jedinou větší akci nedokázal O. Průža lépe zúročit a míč skončil v rukavicích domácího brankáře L. Bence.

Poté přišla ne příliš povedená pasáž obou celků, hodně nepřesností a nakopávané balony z jedné strany na druhou, divák si musel připadat spíše jak na tenise než fotbale.

Za tohoto bezbrankového stavu se šlo do kabin.

Průža v závěru vyrovnal

Do druhé půlky šli domácí opět aktivněji, drželi se více na půlce soupeře a gól byl na spadnutí. Odměna přišla po rohovém kopu, kdy se trefil zkušený J. Sláma, který si naběhl na centr a nedal brankaři Polničky šanci.

Kladiváři nechtěli nechat nic náhodě a tlačili se stále do šancí, další dvě měl střídající M. Gregar, kdy při jedné z šancí už lavička Hamrů zvedala ruce, ale hráč Polničky T. Litochlebvykopl na poslední chvíli míč z brankové čáry.

Hra domácích kladivářů se ani po několika střídáních nezměnila, vytvářeli si šance a snažili se kombinovat. Pěknou akci předvedl po levé straně střídající Petr Vašek ve spolupráci s L. Sýsem a M. Houbou. Po jedné ze standardních situací, kterou rozehrával P. Vašek se míč zastavil až o tyč hostující branky, kdy žádný z útočníků ani obránců nedokázal míč zasáhnout. Štěstí pro hosty, opět smůla pro domácí.

Bohužel trest přišel v 82. minutě, kdy po rohovém kopu (který ani neměl být), dostal míč do branky nabíhající Ondřej Průža. Hráči nezareagovali včas a Polnička tak vyrovnala na 1:1.

Domácí se snažili ještě vstřelit vítěznou brankou, ale bez úspěchu. Pro kladiváře smolný zápas, velký počet šancí, možná na dva zápasy, ale pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Pro nás velká ztráta a vzhledem k vývoji utkání velké zklamání, obrana nám fungovala velmi dobře a kvalitní hra středových hráčů byla důsledkem velkého počtu šancí, bohužel bez efektu. V zápase v Radostíně nám tam padlo skoro vše. Bohužel nyní se to obrátilo.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Bylo to klasické derby podpořené velice početné navštěvě fanoušků.Měli jsme dobrý vstup do utkaní ale postupem času otěže zápasu převzali domací. Kdybych to měl shrnout naše nejlepší pasaž byla mezi 10a35.minutou potom už jsme si toho moc nevytvořili a měli, jsme jen štěstí že nám Hamry neodskočili do dvoubrankového vedení.Sem strašně rád že se nám podařilo 8.minut před koncem vyrovnat z rohu, kdy se trefil hlavou Průža na to že přišel v 5 ráno ze zabavy tak byl náš hrdina.V Neděli nás čeká Meřín bude to zapas o 6 bodů a ja doufám že ho vyhrajeme.Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MARTAUS Roman (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2019 18:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: remíza

Polnička minulé kolo výsledkově potrápila Vír. V derby s Hamry B věřím v remízový stav 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

26. 3. 2019 15:18
Tip:výhra hostů Polnička
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích