Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 14:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, který měl všechno. Strunkovické béčko po divokém průběhu porazilo Horní Vltavici


Branky


3. M. Jílek , 6. M. Jílek , 45. J. Kureš , 56. I. Šimčík , 66. M. Jílek , 86. S. Pelech - 19. M. Sýs , 23. M. Sýs , 43. M. Sýs
10

Další neuvěřitelný zápas předvedla rezerva Blaníku Strunkovice. Po šesti minutách vedla 2:0 nad Horní Vltavicí. Dovolila hostům otočit zápas na 2:3. Pak zápas otočila a dohrávala v deseti lidech po červené pro Šimčíka. Přesto v oslabení přidala ještě další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas skončil remízou

Domácí tým začal aktivně a hned v úvodu se po hezké kombinaci trefil krásnou ranou z vápna Michal Jílek 1:0. Domácí tým výborně kombinoval a po třech minutách po dobré práci Harvalíka se dostal Michal Jílek sám před brankáře hostí a s přehledem svou šanci proměnil 2:0. Domácí tým, ale začal hrát nezodpovědně a volil zbytečně složitá řešení.

 

Toho začal využívat hostující tým. Nejdříve Podracký šel sám na domácího brankáře, ale zakončil přímo do náruče brankáře Turka. O chvíli později se už Horní Vltavice dočkala. Domácí tým se pokoušel zahrát ofsajd systém a výsledek byla samostatně postupující dvojice hostí na domácího brankáře. Miroslav Sýs to vzal na sebe a se štěstím překonal domácího brankáře 2:1. A o pár minut dovolil domácí tým hostům vyrovnat. Centr do vápna propadl až před malé vápno, kde se do zakončení dostal Vardanjan. Toho ještě domácí brankář vychytal, ale na následnou dorážku Miroslava Sýse už neměl nárok 2:2.

 

Domácí tým mohl jít do vedení po výborné akci mladého Hnátka, který připravil vyloženou šanci, pro Mottla. Ten, ale zblízka branku netrefil. Další hezkou kombinaci předvedla dvojice mladíků Rebeta a Hnátek, kteří vykombinovali hosty a jejich práci zakončil Jílek mimo tři tyče. Další šanci měl Šimčík, ale nejdříve trefil brankáře hostí a dorážku vykopl Jirků z brankové čáry. Velikou šanci zahodil Pelech, který po akci Mottla trestuhodně netrefil nikým neatakován zblízka branku. Pak předvedl chybu zkušený Pelech, který zbytečnou kličkou ztratil míč na polovině hřiště. Biháry okamžitě vyslal do rozhozené obrany Miroslava Sýse a ten přehodil domácího brankáře 2:3.

 

Domácí Pelech, ale svou chybu o pár minut později napravil, když poslal do vápna přesný míč na Jiřího Kureše, který si ho dobře zpracoval, kličkou se zbavil brankáře Svobody a zakončil do prázdné branky 3:3.

 

Domácí tým o deseti vstřelil dvě branky

Druhý poločas pokračoval ve stejném bláznivém tempu. Po pěti minutách se na vápně uvolnil Biháry a jeho přesnou střelu k tyči vytáhl domácí Turek na roh. Po následném rohu likvidoval domácí brankář střelu pod břevno od Podrackého. Domácí tým se pak dostal do vedení, když brejk do rozhozené obrany zakončil Ivan Šimčík 4:3.

 

Domácí střelec mohl přidat další branku o pár minut později, ale brejk vyřešil špatně a skončil faulem na brankáře hostí. To domácí hráč nevhodně okomentoval směrem k rozhodčím a dostal druhou žlutou kartu. Domácí tak čekalo půlhodiny o deseti lidech. Domácí, ale v této fázi podali dobrý výkon a brzo přišla odměna. Nákop brankáře Turka přelétl hostující obranu a Michal Jílek zakončil svůj únik střelou o tyč do branky 5:3 a šel slavit hattrick.

 

Hostující tým vrhl všechny síly do útoku, ale domácí tým hrozil z brejků, kde především Jílek byl pro hosty těžko zastavitelný. Ale žádnou z dalších šancí neproměnil. Na kraji zálohy zlobil hosty mladíček Hnátek, ale ani žádná z jeho akcí brankou neskončila.  Ke konci zápasu domácí tým přeci jen navýšil vedení. Stanislav Pelech se prokličkoval do vápna a jeho střela za pomocí teče obránce skončila v brance 6:3. O chvíli později šel sám na branku Žurek, ale nepřekonal brankáře hostí. Poslední akci předvedl domácí bek Koloušek, který se dostal až do vápna hostí, ale akci se snažil ještě vyšperkovat centrem na Jílka, který byl v ofsajdu. Bláznivý zápas skončil zaslouženou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Začátek nám vyšel skvěle. Rychle jsme vedli o dvě branky a k tomu hráli dobře kombinačně. Pak jsme zbytečně začali vymýšlet složitá řešení a byla z toho holomajzna. Navíc k tomu přišla řada žákovských chyb a bylo z toho vedení hostí. Nakonec se nám podařilo zápas otočit a i když jsme hráli půl hodiny o deseti, tak jsme předvedli paradoxně nejlepší půlhodinu na jaře. Tým se semkl, bojoval, hrál zodpovědně dozadu a chodil do brejků otevřené obrany. Kde hostům dělal obrovské problémy Míša Jílek a na kraji zálohy Dominik Hnátek.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Harvalík [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , J. Koloušek [-] , D. Hnátek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , M. Jílek [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - R. Gašpar [-] , T. Bostl [-] , M. Muzika [-] , J. Bihari [-] , N. Vardanjan [-] , F. Podracký [-] , M. Sýs [-] , L. Psotka [-] , Z. Hődl [-] , J. Jirků [-]

ŽK: 40. I. Šimčík , 61. M. Jílek , 71. J. Kureš , 76. D. Hnátek - 60. J. Bihari . ČK: 63. I. Šimčík .
Hráči zápasu: M. Jílek , D. Hnátek - M. Sýs .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - BENEŠ Václav (N), FRČEK ML. Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích