3:1
(2:1)
42. M. Hondlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna skončila na třetím místě


Branky


5. T. Weinhard (p.) , 38. V. Rychtář , 56. V. Ohnsorg - 42. M. Hondlík (p.)
20

Zlatá Koruna i přes řadu zranění nakonec dotáhla letošní účast ke skvělém třetímu místu. To jí zajistila výhra nad týmem Hrdějovic a ztráta Netolic v Dolním Dvořišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu proměnil Weinhard penaltu

Od začátku zápasu se hrálo podle not domácího týmu. V páte minutě byl ve vápně sražen Sláma a nařízenou penaltu proměnil Tomáš Weinhard 1:0. Domácí tým byl i nadále lepší, ale další branku přidal až pár minut před odchodem do kabin. Lacko předvedl výbornou křídelní akci a poslal pěkný míč na zadní tyč, kde neměl Vladimír Rychtář problém zvýšit na 2:0. Hostům se, ale ještě povedlo snížit. Domácí brankář neodhadl vyběhnutí a srazil ve vápně útočníka hostí. Nařízenou penaltu pak proměnil Martin Hondlík 2:1. 

Domácí tým přidal branku a výhru si pohlídal

Druhý poločas se nesl ve stejném obraze, jako ten první. Domácí tým byl nadále lepší, lépe kombinoval a vytvářel si další šance. Pojistku pak trefil Vít Ohnsorg v 56.minutě z přímého kopu po faulu na Slámu 3:1. Domácí tým hosty už k ničemu nepustil a sám zahodil několik šancí. Po konci zápasu a zjištění výsledku Netolic v Dolním Dvořišti propukla veliká radost ve Zlaté Koruně. Ta dosáhla historického výsledku a můžeme se těšit co tým trenéra Gallistla předvede v příští sezoně. Hrdějovice skončily na devátém místě. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Před zápasem jsme věděli, že nám vítězství může přinést posunutí na konečné třetí místo tabulky, takže o motivaci vyhrát zápas bylo postaráno. Navíc se nám po zranění vrátil do sestavy Ohnsorg, Lacko a Homer a bylo to znát. Myslím, že jsme byly od začátku až dokonce lepším týmem, dobře jsme kombinovali a předváděli poctivou hru směrem dozadu. Odměnou bylo zasloužené vítězství a výkon, který měl dle mého na I. třídu odpovídající úroveň. Nadstandartní výkon předvedl vzadu Weinhard a pak záložníci Fuciman se Štěpánkem. Hráči dosáhli pro klub ze Zlaté Koruny za 99 své existence historického úspěchu, když získali v krajské soutěži nejvíce bodů. Uhrát 47 bodů v takto nabyté skupině je dle mého velký úspěch. Mimo Velešína jsme každý tým minimálně jednou porazili, čehož si ceníme. Do týmu navíc velmi dobře fotbalově i lidsky zapadl Honza Sláma a parta byla výborná. Podařenou dokopnou na hřišti všichni přežili bez větších následků, k týmu se už na dokopné připojil Jan Kališ (přestup z Malont) a navíc nikdo nekončí. I vedení klubu a sponzoři jsou rovněž spokojeni. Hráči a realizační tým mají od jednoho z hlavních sponzorů klubu Václava Perníka za výsledek v příští sezóně přislíbenou velmi motivují odměnu , takže se po zhruba měsíční dovolené po náročné sezóně sejdeme k letní přípravě. Rádi bychom tedy i příští rok hráli o špičku tabulky, o motivaci k letní dřině bude myslím postaráno takže nic v přípravě nepodceníme .




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Homer [-] (89. M. Kalista [-] ) , M. Štěpánek [-] , V. Ohnsorg [-] , J. Lacko [-] , J. Tybitancl [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , M. Kalista [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Ridvan [-] , M. Čírkov [-] (83. J. Beran [-] ) , J. Pimpara [-] (37. P. Voráček [-] ) , M. Hrdlička [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] , J. Hůda [-] (57. T. Hašek [-] ) , O. Lipold [-] , M. Hondlík [-]

ŽK: 42. R. Schwarz , 50. J. Lacko - 7. M. Hondlík .
Hráči zápasu: M. Štěpánek , T. Weinhard , D. Fuciman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOŠEK Jan - PRINZ Štěpán, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Daniel Andres
Tip experta: remíza

Domácí prostředí Zl. Koruny bude velice těžké pro hosty, ale musíme jim fandit, takže tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích