Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horní Plané padlo dvanáct branek


Branky


20

Zachráněná rezerva Malše Roudné zavítala na hřiště poslední Horní Plané. Ze zápasu se stala bezstarostná přestřelka, které nabídla dvanáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanislav Kubeš proměnil na začátku penaltu

Zápas začal takřka bez obran a šance byly k vidění na obou stranách. Hostujicí tým dostal hned v 6. minutě výhodu penalty a ti proměnil Stanislav Kubeš 0:1. Zápas pokračoval v započatém tempu a druhou branku hostí vstřelil Dominik Samek 0:2. Třetí branku vstřelil hostující Lukáš Wohlgemuth 0:3. Malše Roudné mělo více ze hry a přišla další branka a střelcem byl znovu Lukáš Wohlgemuth 0:4. Krátce před odchodem do kanin snížil Lukáš Brůha 1:4. 

Přestřelka pokračovala

Druhý poločas pokračoval fotbal bez obran. Na 1:5 zvýšil Patrik Růžička. O tři minuty později se prosadil svou druhou brankou v zápase Stanislav Kubeš 1:6. Pak přišla ke slovu domácí Horní Planá a Tomáš Dinka snížil na 2:6. Na 3:6 snížil následně Jan Koritar. Pak si zase vzala slovo hostujicí rezerva Malše Roudné a Matyáš Tibitanzl zvýšil na 3:7. Poslední branku hostí vstřelil David Melichar a bylo to 3:8. Konečnou podobu výsledku dal domácí Tomáš Dinka 4:8. Horní Planá se tak po roce loučí s I.B. třídou, když uhrála pouze čtyry body a všechny s týmem Loučovic. Malše Roudné skončilo nakonec na desátém místě. 



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
P. Kostínek [-] - M. Truhlář [-] (46. M. Mražík [-] ) , P. Trančík [-] , L. Brůha [-] (72. T. Kordík [-] ) , T. Komžák [-] , T. Dinka [-] , M. Matas [-] (46. A. Kvasnička [-] ) , F. Švábirt [-] (46. V. Ryneš [-] ) , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-]

TJ Malše Roudné B
M. Vrábek [-] - D. Samek [-] , J. Vopelka [-] , M. Lerch [-] , P. Růžička [-] (57. Š. Hošna [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , J. Rezek [-] , R. Svoboda [-] , D. Melichar [-] , M. Tibitanzl [-] , S. Kubeš [-]

Hráči zápasu: T. Dinka - L. Wohlgemuth , S. Kubeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - HOŠEK Jan, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra hostů

Roudné se minulé kolo zachránilo, tak si v klidu dojdou pro venkovní výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů