Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 14:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolický uragán smetl Horní Planou


Branky


6. J. Varyš , 18. J. Varyš (p.) , 32. M. Dvořák , 40. M. Dvořák , 52. D. Andres , 55. V. Vlášek , 62. J. Varyš , 65. J. Varyš , 72. F. Rokůsek , 77. J. Varyš , 79. J. Urban , 87. J. Varyš - 31. L. Brůha , 84. M. Bednář
19

Jasně byly rozdány karty před ímto zápasem. Horní Planá sestupuje, Netolice ještě bojují o třetí místo. Favorit byl jasný a přesvědčivě to potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase vedl domácí tým o tři branky

Domácí tým začal zápas s jasnou převahou a hned v 6. minutě se prosadil domácí střelec Jakub Varyš 1:0. Tlak domácích pokračoval a vyústěním byla penalta. K té se postavil Jakub Varyš a zvýšil na 2:0. Domácí tým nadále útočil, ale spoustu šancí nevyužil. Naopak Horní Plané se povedlo snížit, když se trefil Lukáš Brůha 2:1. Ale o minutu později už Netolice vedly o dvě branky, když se trefil Miroslava Dvořák 3:1. Pět minut před odchodem do kabin se dostal k míči opět Miroslav Dvořák a přial svou druhou branku v zápase 4:1. 

Kanonáda domácích pokračovala

Druhý poločas se odehrál stejně jako první. Domácí tým dominoval a začal střílet branky. Nejdříve se trefil Daniel Andres 5:1. Po něm se trefil Václav Vlášek 6:1. Další brankou dokonal hattrick Jakub Varyš 7:1. Domácí kanonýr Jakub Varyš se trefil znovu o tři minuty později, kdy zakončil hezkou branku domácích na 8:1. Na 9:1 zvyšoval obránce Filip Rokůsek. Svou pátou branku v zápase přidal Jakub Varyš 10:1. Krátce na to se prosadil střídající Jiří Urban 11:1. Poté se mezi domácí střelce vložil Marek Bednář, který snížil na 11:2. A výsledek zakončil druhým hattrickem Jakub Varyš 12:2. Díky prohře Zlaté Koruny jsou Netolice na třetím místě a k jeho udrženímusejí získat v posledním kole na hřišti Dolního Dvořiště více bodů, než Zlatá Koruna v zápase s Hrdějovicema. Horní Planá uzavře své roční působení v I.B. třídě doma proti Malše Roudné B.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - D. Andres [-] , J. Varyš [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , V. Vlášek [-] (58. J. Urban [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Skála [-] (58. S. Šulc [-] ) , V. Jelínek [-] , J. Pivoňka [-] , M. Dvořák [-]

TJ Smrčina Horní Planá
P. Kostínek [-] - A. Kvasnička [-] , P. Trančík [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , T. Dinka [-] , M. Matas [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] (64. T. Kordík [-] )

ŽK: 64. J. Koritar .
Hráči zápasu: M. Dvořák , J. Varyš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novák Roman - STUDENÝ Josef, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Michal Vrábek
Tip experta: výhra domácích

Netolice doma přejedou Horní Planou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích