Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vyhrála v Boršově nad Vltavou


Branky


23

Boršovu nad Vltavou se v posledních kolech vůbec nedaří a potvrdilo se to i v zápase se Zlatou Korunou. Ta se výhrou dostala už na třetí místo v tabulce a pokračuje tak v úspěšné sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všech pět branek padlo v prvním poločase

Zlatá Koruna začala aktivně a zaskočila tak domácí tým. Po sedmi minutách poslal hosty do vedení Dominik Fuciman 0:1. Domácí Filip Pokorný, ale po pár minutách vyrovnal 1:1. Nerozhodný stav, ale trval pouze dvě minuty, když poslal hosty znovu do vedení Jaroslav Lacko 1:2. Krátce na to, bylo pro domácí ještě hůře. Další branku hostí totiž přidal Jan Sláma 1:3. A to nebylo v prvním poločase vše. Před odchodem do kabin se trefil ještě Vít Ohnsorg 1:4.

Zlatá Koruna uhájila tři body

Druhý poločas už hostujicí tým nehrál tak aktivně a pustil do hry domácí tým. Ten, ale vyhořel na produktivitu, když své šance neproměnoval. A to i díky dobře hrajicí obraně hostí a díky dobrému výkonu brankáře Schwarze. Boršov nad Vltavou tak neprožívá aktuálně dobré období, když ztrácí spoustu bodů. Drží se sice stále v první pětce, ale už jen o bod za ním je Frymburk. Zlatá Koruna se výhrou dostala na třetí místo, kde má náskok pět bodů na čtvrté Netolice. Za týden Zlatá Koruna hostí právě Netolice a pokud vyhraje tak má jistotu minimálně třetího místa. Boršov nad Vltavou jede do Horní Plané. 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Myslím, že jsme domácí v prvním poločase zaskočili aktivní útočnou hrou s vysokým napadáním. Navíc jsme byli v útoku produktivní a povedli se nám konečně i dvě standardní situace. Takže do poločasu bylo vedení 4:1. Druhý poločas se nám již herně tak nepovedl, domácí byli častěji na míči, přibylo soubojů a i domácí měli několik šancí snížit stav. To se jim zaplať pánbů nepovedlo i díky velké obětavosti našich zadáků a golmana. Domácím se nyní moc v koncovce nedaří a jsem rád, že jsme toho dokonale využili i my a získali v Boršově všechny body, i když musím uznat, že v druhém poločase jsme měli při zakončení domácích několikrát štěstí. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným. Podali jsem dobrý kolektivní výkon, vyzdvihl bych jenom mladého Fucimana, která ač není úplně fit opět otevřel skore a navíc hodně pomohl i směrem dozadu.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , J. Macík [-] , J. Šefčík [-] (21. P. Procházka [-] ) , J. Staněk [-] , L. Fessl [-] (42. E. Lepša [-] ) , J. Lísal [-] (79. J. Šimeček [-] ) , S. Čutka [-] , A. Matoušek [-] (65. R. Kofroň [-] ) , F. Filištein [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - O. Liška [-] (65. J. Král [-] ) , J. Lacko [-] , J. Sláma [-] , V. Ohnsorg [-] (79. P. Král [-] ) , D. Fuciman [-] (68. M. Homer [-] ) , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , T. Weinhard [-]

ŽK: 51. S. Čutka - 76. V. Ohnsorg , 86. J. Král .
Hráči zápasu: D. Fuciman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VICAN Miroslav - SVOBODA Jan, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: remíza

Boršovu se poslední zápasy nedaří. Zlatce naopak, ale zkusím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza