3:1
(1:0)
82. M. Miklík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma zabrala a porazila Hrdějovice


Branky


27. M. Kovařík , 52. M. Strapáč , 63. J. Moudrý - 82. M. Miklík (p.)
25

Zápas týmů ze středu tabulky nenabídl nijak strhující podívanou, ale spíše poklidný zápas. Ten nakonec dopadl lépe pro domácí Dříteň. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Kovařík zařídil z penalty vedení

Zapas začal v klidném tempu, ani jeden tým se nikam moc nehnal. Hosté se snažili kombinovat, ale měli problém v předfinální fázi. Domácím se naopak dařilo dostávat do útoku po lajnách. Ve 27. minutě se po chybě v rozehravce dostal do protiútoku domácí hráč, který byl faulován ve vápně. Nařízenou penaltu kopl Marek Kovařík lehce doleva a poslal domácí do vedení 1:0. Do konce poločasu bylo k vidění pár střel z hranice vápna na obou stranách, ale žádná nebyla nijak zvlášť nebezpečná.

Dříteň přidala dvě branky, hostující tým na konci snížil

Druhý poločas začal náporem hostů. V dobrých příležitostech se dvakrát ocitl Miklík a Ridvan, ale oba dobře vychytal Lébl. Naopak, když se dostali domácí k míči, tak dokázali trestat. Ze standartní situace se míč odrazil k Michalu Strapáčovi, který krásnou ranou zvyšoval na 2:0. Na 3:0 navyšoval Josef Moudrý, když po chybě v rozehrávce a následně nedůrazu ve vápně se k němu odrazil míč a ten nasměroval krásné k pravé tyčce. Těsně před koncem domácí faulovali ve vapne Studničku, následnou penaltu trefil Martin Miklík k levé tyčce. Hosté poté měli velký tlak, ale bez gólové radosti. V příštím kole přivítá Dříteň doma Velešín. Hrdějovice čeká doma Kaplice.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Chtěli jsme vyhrát a naštěstí se nám to povedlo po dlouhé době, kluci bojovali, hráli dobře, pořad je co zlepšovat, ale snad už se nám začne dařit, i když los máme těžký.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do zápasu jsme šli s ne úplně ideální sestavou, ale i tak jsme chtěli vyhrát. Snažili jsme se kombinovat, ale chyběl nám větší pohyb. Ve druhém poločase jsme měli slibné šance na vyrovnání, ale bohužel jsme je neproměnil a soupeř trestal. Bohužel to je docela krutá prohra.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , F. Šantora [-] (56. M. Koudelka [-] ) , J. Moudrý [-] , Š. Parýzek [-] (74. L. Koudelka [-] ) , M. Werner [-] (80. J. Hromada [-] ) , M. Kovařík [-] (85. F. Pícha [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - F. Stráský [-] , M. Babec [-] (46. J. Beran [-] ) , O. Lipold [-] , Z. Filípek [-] , M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] (76. T. Hondlík [-] ) , M. Studnička [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Hondlík [-]

ŽK: 60. O. Moudrý , 86. T. Kovařík - 9. P. Nedorost , 56. M. Hondlík , 64. J. Novák , 71. Z. Filípek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hrkal Václav - STUDENÝ Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že předvedeme kvalitní výkon a připíšeme si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Stejné postavení v tabulce, tady bude remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza