Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka ve Zlaté Koruně


Branky


22

Zlatá Koruna hraje ve velikém klidu a zaslouženě patří do první pětky tabulky. Dolní Dvořiště hraje o záchranu a potřebuje sbírat body. Nakonec z tohoto zápasu byla divoká přestřelka, která skončila remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo pět branek

Hodně bojovný zápas se spoustou osobních soubojů začal lépe, pro domácí Zlatou Korunu. Ve dvanácté minutě se prosadil stoper Tomáš Weinhard 1:0. Po chvilkce, ale bylo vyrovnáno. Za Dolní Dvořiště se trefil Šimon Štifter 1:1. Po třech minutách, ale bylo zase vše jinak. Zlatá Koruna dostala výhodu pokutového kopu a Tomáš Weinhard poslal domácí znovu do vedení 2:1. Dolní Dvořiště bojovalo a dokázalo znovu vyrovnat. Opět se trefil Šimon Štifter 2:2. Ještě před odchodem do kabin se prosadila znovu Zlatá Koruna. Jaroslav Král se trefil parádně hlavou a domácí tým vedl 3:2.

Adrian Mitroi vyrovnal v posledních minutách

Ve druhém poločase pokračoval bojovný zápase se spoustou standartních situací. A hned v úvodu se trefil opět domácí tým. Na rozdíl dvou branek zvýšil Vladimír Rychtář 4:2. Dolní Dvořiště zabralo a zatlačilo Zlatou Korunu před vlastní branku. A zaslouženě snížilo, když se trefil Pavel Pecha 4:3. Dolní Dvořiště dřelo a dočkalo se zaslouženého vyrovnání. Pár minut před koncem se nádhernou střelou trefil Adrian Mitroi 4:4. Brankově bohatý zápas tak skončil remízou. Dolní Dvořiště přivítá v příštím kole Horní Planou. Zlatá Koruna jede na Sedlec. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas i vzhledem k tomu, že jsme měli klíčové hráče z malé kopané (Slámu a Ohnsorga) na reprezentačních povinnostech ve Španělsku. Zápas plný osobních soubojů a standardních situací jsme ovšem začali dobře a byli jsme v útoku hodně produktivní. Obranu výborně dirigoval Weinhard, který přidal i dva goly. Bohužel kvůli zranění, což se bohužel ke konci zápasu projevilo. Pěkný gol na 3:2 dal hlavou do šatny Jarda Král, který po delší době nastoupil v základu a hrál dobrý zápas. Druhý poločas jsme sice výborně začali a vedli 4:2, ale pak jsme byli pod velkým tlakem, problémy nám dělali především Štifter a Mitroi, kteří dali i pěkné goly. Mitroiova trefa na 4:4 v 87. minutě byla skutečně parádní. Bod bereme , protože dle mého názoru má Dolní Dvořiště velmi dobrý a zkušený tým . Děkuji klukům za poctivý přístup k zápasu. V průběhu týdne jsme zaregistrovali různé spekulace, které jsme tímto výsledkem doufám vyvrátili. Klukům v Dolňáku přeji , aby se v soutěži zachránili, protože tým a bojovného ducha na to mají.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Zápas se mi hodnotí hodně těžko. Bohužel jsme opět dostali zbytečné góly. Naopak my jsme plno šancí neproměnili. Kluky chválím. Jezdili až do konce a chtěli vyhrát. Na druhou stranu je mi jich líto. Budu upřímnej. My jsme ani vyhrát v Koruně nemohli. To co za ubohost předvedli hlavní sudí a jeho kolega na lajně. Je hodně smutný. Celý týden se těšíte na fotbal a po zápase jste tak znechucenej,že máte v hlavě proč to vlastně všechno milujete.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , D. Steinocher [-] , J. Král [-] , M. Kalista [-] , D. Fuciman [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , T. Weinhard [-] (31. O. Liška [-] )

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - A. Mitroi [-] , V. Kotlár [-] (66. L. Plosz [-] ) , J. Krenauer [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , K. Šrefl [-] , M. Tesař [-] (80. E. Marek [-] ) , T. Zeman [-] (60. P. Pecha [-] ) , J. Gálác [-] (55. M. Rubeš [-] ) , Š. Štifter [-]

ŽK: 31. T. Zeman , 40. L. Doucha .
Hráči zápasu: T. Weinhard - Š. Štifter , J. Krenauer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - NOVOTNÝ Ctibor, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra domácích

Zlatka to doma na svém specifickém hřišti zvládá výborně, Dvořiště potřebuje každý bod, ale tady to budou mít těžké, tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích