2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 13:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné prohrála v Hrdějovicích


Branky


22

Rezerva Malše Roudná vyrazila, pro body do nedalekých Hrdějovic. Rozdíl soupeřů byl před zápasem šest bodů. Zápas rozhodl domácí Martin Miklík, jehož dvě branky během tří minut rozhodly o třech bodech pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Zápas začal hodně bojovně. Ani jeden tým se nechtěl dopustit nějaké chyby a tak hráli prim pozorné obrany. Roudenští měli par dobrých úniku ze strany, ale větší šanci si z toho nedokázali vytvořit. Ke konci poločasu zahrozil domácí tým. Krásnou kolmicí našel Stráský rozběhnutého Miklíka, který běžel sám na braku, ale Hošna v bráně Malše Roudné skvělým zákrokem míč vyrazil. Více se v prním poločase neodehrálo.

Martin Miklík v úvodu vstřelil dvě branky a rozhodl zápas

Do druhého poločasu nastoupil v brance Hrdějovic Hřib, který vystřídal Nováka. Hned v úvodu druhého poločasu hostujicí tým udělal chybu v rozehravce a domácí Martin Miklík vstříc Hošnovi nezaváhal 1:0. O chvíli později se po standardce odrazil balon na vápno k Martinu Miklíkovi, který bombou pod břevno zvýšil na 2:0. Další branku mohl dát Studnička, ale hostující Hošna opět dobrým zákrokem podržel svůj tým. Roudné poté mělo menší převahu a běželo dvakrát samo na branku, ale pohotovými zákroky podržel svůj tým brankář Hřib. Hrdějovice měli v závěru ještě nějaké šance na zvýšení náskoku, ale Studničku opět vychytal Hošna a Miklík pouze trefil břevno. V dalším kole přivítají Hrdějovice doma Velešín. Malše Roudné čeká doma Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Začátek zápasu byl bojovný a tolik se nám nedařilo hrát to co jsme chtěli. V kabině jsme si to naštěstí vše vyříkali a šli jsme na hřiště s čistou hlavou. Bojovali jsme jako tým a díky tomu slavíme výhru.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Bohužel nám dnes chyběl větší klid na kopačkách, Soupeř naše chyby potrestal, my bohužel jejich ne. Příští týden musíme být efektivnější.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] (46. M. Hřib [-] ) - F. Stráský [-] (82. M. Čírkov [-] ) , M. Miklík [-] , J. Turek [-] , M. Hondlík [-] , M. Studnička [-] (89. J. Hůda [-] ) , M. Hrdlička [-] , J. Pimpara [-] (70. P. Pimienta [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Ridvan [-]

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] , O. Vrábek [-] , S. Kubeš [-] (46. M. Míča [-] ) , M. Tibitanzl [-] , J. Lochman [-] , R. Svoboda [-] (64. M. Vodák [-] ) , F. Pazourek [-] , F. Budín [-] (79. L. Šolc [-] ) , J. Vogl [-] , M. Lerch [-] , D. Samek [-]

ŽK: 55. J. Pimpara , 58. M. Hrdlička - 8. O. Vrábek , 51. M. Lerch .
Hráči zápasu: J. Turek , M. Miklík - J. Hošna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KLIMEŠ Jiří, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: remíza

Roudné si teď hodně pomohlo výhrou nad Velešínem, ale Hrdějovice doma nebudou chtít prohrát, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích