2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné zaskočila Velešín


Branky


17. J. Rezek , 63. D. Vogl
25

Velešín čekal těžký zápas na hřišti rezervy Malše Roudné. A to se nakonec potvrdilo. Domácí tým hostujicí celek dokonale zaskočil a připsal si důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Rezek poslal domácí do vedení

Zápas měl svého papírového favorita, ale od prvních minut bylo vidět, že Velešín nedostane nic zadarmo. Prvních 20. minut byl aktivnější domácí tým a také se dočkal odměny v podobě gólu. V 17. minutě byl v blízkosti velkého vápna faulován Tibitanzl a Jan Rezek přímý kop s přehledem proměnil. Poté se začali osmělovat také hosté. Jejich tlak se stupňoval, ale dobré šance zlikvidoval dobře chytající Hošna, a když už i on byl překonán, hostující nemohoucnost v zakončení podtrhl jejich útočník, když bránu z malého vápna přestřelil. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Daniel Vogl přidal druhou branku

Druhou půli vsadil domácí tým na pevný blok a rychlé brejky. Velešín byl sice více na balónu, ale obranný val Roudného jim dělal problémy. A domácím se taktika přece jen vyplatila, po rychlém brejku vyplaval před Ottenschlägerem osamocený Daniel Vogl, který obstřelem zvýšil na 2:0.Velešín se snažil do domácích bušit. Jednu šanci jim nabídl Hošna, když mu po přímém kopu vypadl balón, avšak zakončení mířilo opět mimo. Poslední šanci hostí měl Grznárik, ale z voleje trefil jen dobře stojícího Hošnu. Ke konci zápasu měl několik šancí k doražení soupeře domácí, když se na branku řítil samotní Benda a Budín, Ottenschlägerem jejich nájezdy však vychytal. Domácí tým vybojoval důležité body a v příštím kole jede na hřiště Hrdějovic. Velešín čeká doma Horní Planá.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Věděli jsme, že se na nás dotáhli Loučovice, a tak jsme chtěli bodovat. Po prvním poločase nás ještě namotivoval Honza Rezek a v druhém poločase jsme na hřišti nechali všechno. Vydřená výhra a cenné tři body.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] , D. Melichar [-] , J. Rezek [-] (46. M. Benda [-] ) , M. Tibitanzl [-] (79. R. Hřib [-] ) , R. Svoboda [-] , D. Vogl [-] , F. Budín [-] , J. Lochman [-] (83. D. Kořínek [-] ) , M. Lerch [-] , D. Samek [-] , D. Hrouda [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Zatloukal [-] (87. J. Banachevič [-] ) , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , F. Zimek [-] - T. Pomije [-] (69. J. Severa [-] ) , M. Špát [-] , J. Grznárik [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] - T. Jirský [-]

ŽK: 45. J. Rezek , 62. M. Tibitanzl , 71. F. Budín - 38. J. Grznárik .
Hráči zápasu: J. Hošna , D. Vogl - P. Fišer .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Velešín už ztrácí 3 body. Další ztráta by mohla hodně napovědět o postupujícím. Velešín ale zabere a v Roudném vyhraje.