1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dříteň veze z Boršova nad Vltavou bod


Branky


25

Dříteň na jaře zatím nehraje moc dobře a bodově se jí také nedaří. Tentokrát, ale zabrala a je z toho cenný bod ze hřiště Boršova nad Vltavou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kovařík zařídil poločasové vedení hostí

Dříteň začala zápas nebojácně a domácí tým tím dost zaskočila.  A veseleji bylo v týmu hostí v 18. minutě, kdy Josef Moudrý zatáhl míč po lajně  a našel na hranici vápna Tomáše Kovaříka, který postupoval sám na brankáře domácích a nekompromisně ho propálil 0:1. Domácímu týmu se tolik nedařilo, ale svoji bojovností a touhou po vyrovnání si začal vytvářet šance, ale žádná z nich se neujala. A tak se šlo do kabin za vedení hostí.

Chvilku před koncem vyrovnal Jakub Lísal

Druhý poločas se Boršov nad Vltavou hnal za vyrovnáním. V cestě mu, ale stál dobře chytající Martin Lébl a také jednou tyč a dvakrát břevno hostující branky. když už byl hostující brankář překonán, tak za něho zastoupil některý ze spoluhráčů na brankové čáře. Nakonec se domácí tým dočkal vyrovnání. Lébl vytáhl ránu domácích na břevno od kterého se míč odrazil před branku, kde se nejlépe zorientoval Jakub Lísal a vyrovnal na 1:1. Ani jeden tým se, ale nechtěl spokojit s remízou. Domácí tým neustále útočil, ale nakonec ho po šanci hostí zachránila v posledních minutách tyč. Zápas tak skončil remízou. Dříteň za týden přivítá doma Netolice. Boršov nad vltavou jede do kaplice.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Dříteň si chtěla napravit reputaci a bylo to od začátku na ní znát, začala nebojácně a šla do vedení. My v obou poločas neproměnili dost šancí, dvakrát trefili břevno, jednou tyč. Dříteň si pak snažila vedení uhájit a zdržovala. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, ale v posledních minutách nás zachránila tyč. Přesto si myslím, že bod je pro nás ztrátou. Na druhou stranu musím kluky pochválit, jak za nepříznivého stavu ukázali vůli, bojovnost a šli hladově za vyrovnávací brankou. Toho si opravdu hodně cením, ukazuje to vnitřní sílu našeho týmu.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Přijeli jsme do Borsova s tím ze chceme zlomit naše trápení, které se nás drželo celé jaro. Musím kluky pochválit, protože zápas odmakali a doufám, že nám to vydrží i do dalších zápasů. Do 85 minuty jsme vedli... bohužel jsme pak dostali gól, ale remíza je asi spravedlivá. Hřiště v Boršově bylo perfektní. Přeji protihráčům ať se jim daří.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] , R. Kofroň [-] (65. L. Soukup [-] ) , J. Staněk [-] , P. Procházka [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , A. Matoušek [-] (46. E. Lepša [-] ) , S. Čutka [-] , F. Filištein [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - Š. Parýzek [-] , J. Moudrý [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , F. Šantora [-] (88. M. Koudelka [-] ) , M. Strapáč [-]

Hráči zápasu: M. Strapáč , M. Lébl , P. Švejda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kocina Martin - SCHWARZ Rudolf, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V Dřítni to asi přestalo fungovat. Boršov domácí publikum nezklame.