Sedlec doma podlehl Loučovicím


Branky


19. R. Hudec , 58. M. Kučera - 6. J. Toth , 29. J. Beran , 77. V. Dudla , 80. J. Fejtek
28

Sedlec drží klidný střed tabulky a v zápase proti Loučovicím byl favorit. Hostům se totiž v této sezoně moc nedaří a pohybují se ve vodách, kde se hraje o záchranu. Papírové předpokldy ,ale nic neznamenají, což se potvrdilo právě v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

O záchranu bojující loučovický Vltavan zavítal na sedlecký trávník. Hned v první minutě zápasu se mohli hosté ujmout vedení, ale slibnou šanci neproměnili. V 6. minutě přišel roh domácích a nastřelené břevno, z rychlého protiútoku pak platilo nedáš-dostaneš a hosté se ujímají vedení po brance Jakuba Totha 0:1. Vyrovnat se domácím podařilo v minutě devatenácté, po špatném vyběhnutí brankáře střílel Radek Hudec ze strany do prázdné branky - 1:1. Znovu do vedení šli hosté zásluhou Jana Berana v 29. minutě, hráč hostí zůstal nepokrytý v pokutovém území a střílí branku na 1:2. Loučovice mohli vstřelit v prvním poločase více branek, ale jen zásluhou brankáře Hanzala, zůstalo skóre 1:2.

Hostující rozhodl brankou Dudla pojistkou Fejtka

V úvodu druhého dějství měl obrovskou šanci domácí Milan Pešek, ale jeho střela mířila pouze do míst, kde se nacházel brankář. K vyrovnání stavu došlo v 58. minutě, po rohovém kopu se dostal k míči Martin Kučera a posílá míč do sítě - 2:2. Poté přichází pasáž zápasu, kdy se píská hodně faulů, po jednom takovém rozehrávají hosté standardní situaci, centr si nachází nepokrytý Michal Toman a hlavou posílá Loučovice do vedení - 2:3. Na to již odpověď domácí nemají, přichází ještě pojistka z kopačky Jana Fejtka a hosté si tak zaslouženě odvážejí tři body po výhře 2:4. Sedlecký tým tahal celý zápas za kratší konec. Sedlec jede příští kolo do Frymburka. Loučovice přivítají doma Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Chtěli jsme odčinit debakl z Kaplice, ale vůbec se to nepovedlo. Hosté byli po celý zápas lepším týmem, přesnějším, běhavějším. Bylo vidět, že chtějí daleko více vyhrát, než my. Máme sice nějaké body nahrané, ale rozhodně nechceme skončit někde na spodku tabulky a tak budeme muset v dalších zápasech zase zabrat.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (brankář): Konečně se na nás usmálo kýžené štěstí. Domácí z prvního rohu trefili ze skrumáže břevno, z protiútoku jsme otevřeli skóre. Sedlec vyrovnal víceméně šťastně. Po zásluze jsme si vzali vedení zpátky a měli v první půli spoustu dalších šancí. Druhý poločas nás zastihl v nedbalkách, přečkali jsme snad jedinou šanci soupeře. Vyrovnání ovšem přišlo. Po sporném rohu a sporném gólu. Na hřišti se pak začalo oboustraně spíše diskutovat než hrát, což přineslo vlnu žlutých karet. Asi to více poznamenalo soupeře, když po krásném čechraném balónu se zpětnou rotací od navrátilce z Lipna Koutského vstřelil gól hlavou Toman (nikoliv Dudla, jak stojí v zápise). Za chvíli jsme přidali pojistku z brejku a domácí už se na nic nezmohli. Máme důležité tři body po dvou smolných zápasech, kdy jsme byli jasně lepší. Konečně jsme převahu potvrdili i gólově. Pořád je co zlepšovat, ale takovýto standart na záchranu stačit bude. V dalším zápase s Kameňákem to chce jen potvrdit. Vyzdvihnu výkon středových hráčů Dudla - Somolík, útočníka Tomana a stopera Koutského.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Kozel [-] , L. Bašar [-] , J. Koch [-] , M. Samohejl [-] (72. Z. Rýpar [-] ) , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , V. Šindelář [-] , R. Hudec [-] , L. Hovorka [-] (83. L. Trněný [-] ) , J. Zíka [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] (46. L. Sojka [-] ) , M. Koutský [-] , J. Žák [-] (66. T. Dostál [-] ) , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] (86. V. Matulík [-] ) , O. Šeda [-] (46. J. Fejtek [-] ) , J. Beran [-] , J. Toth [-] (81. J. Havierník [-] ) , L. Ardó [-]

ŽK: 66. M. Samohejl , 66. L. Hovorka , 74. F. Hanzal , 82. V. Kozel - 30. J. Žák , 56. M. Somolík , 58. M. Hüttner , 64. M. Koutský , 65. M. Toman , 79. J. Toth .
Hráči zápasu: F. Hanzal - V. Dudla , M. Somolík , M. Toman , M. Koutský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - OVČÁČEK Josef, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 08:10
Hodnocení zápasu
29. 4. 2019 06:40
Hodnocení zápasu
28. 4. 2019 16:25
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sedlec si bude chtít spravit chuť po debaklu v Kaplici. Hosté potřebují každý bod ,ale těsně prohrají.