Horní Planá má první jarní bod


Branky


32

Horní Plané se po postupu vůbec nedaří. Záchrana v soutěži je daleko a tým měl za sebou nepříjemný debakl v Kaplici. Přesto se domácí zmobilizoval a dokázal uhrát v zápase proti Loučovicím bod. Ty tak stále zůstávají v nepříjemném pásmu sestupových vod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl

Zápas začal aktivně tým z Loučovic, který potřebuje každý bod, aby se vzdálil z nebezpečných vod sestupu. Horní Planá měla před tímto zápasem pouze tři body za podzimní výhru právě s Loučovicema. Hostujicí tým se do domácích pustil pěkně z ostra a hned v druhé minutě kopal penaltu. Tu, ale hostujicí brankář Martin Hüttner neproměnil a míč poslal nad branku. Hostujicí tým byl lepší, ale narážel na dobře chytajicího Dinku v bráně Horní Plané.  První poločas tak branku nenabídl. 

Ani v druhém poločase branka nepadla

Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hostujicí tým se tlačil do zakončení, ale v koncovce se mu nedařilo. Domácí tým odolával a vyráželdo brejků, ale ani Horní Plané se nedařilo žádnou akci přesně zakončit. Hosté z Loučovic domácí ještě více zatlčili, ale domácí brankář nakonec odolal a připsal si tak na své konto vychytanou nulu. Pro domácí je to tak první jarní bod a v příštím kole je čeká zápas na hřišti Frymburka. Hráči Loučovic odjíždějí zklamaní a za týden je čeká další důležité utkání. V dalším záchranářském zápase přivítají Dolní Dvořiště. 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek (trenér): Chtěli jsme zapomenout na poslední zápas a to se povedlo. Hlavně jsme se sešli a hráli vyrovnaný zápas, ale měli i štěstí a taky nás podržel golman Dinka René.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (hráč): Při vší úctě ke hráčům Smrčiny měl být výsledek úplně jiný. Hvězdu z brankáře bychom udělali i z popelnice, kdyby jí navlekli dres. Šancí jsme měli jako za celou sezónu, vše jsem začal já překopnutím brány z penalty asi ve 2. minutě.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2019 09:28
Hodnocení zápasu
14. 4. 2019 18:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Valenta
Tip experta: výhra domácích

2:1 pro domácí celek.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů