FOTO: Sedlec vyhrál třetí zápas v řadě


29

Derby dvou sousedů v tabulce slibovalo zajímavou podívanou. Dříteň, ale v minulém kole doma podlehla Dolnímu Dvořišti a tak nechtěla dopustit další ztrátu. Naopak Sedlec je očividně v dobré pohodě a potvrdil to i v tomto derby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdříve se trefil domácí Zíka, po něm i jeho spoluhráč Šindelář

Sedlec do utkání vstoupil mnohem aktivněji. První větší šanci si domácí vytvořili zhruba po dvaceti minutách, kdy Koch skvěle našel na levé straně rozběhnutého Rýpara, který naservíroval balón na vzdálenější tyč, ale těžká střela si cestu do sítě nenašla. Krátce po půl hodině hry se poprvé měnilo skóre. Centrovaný míč vyrazil brankář Lébl pouze k nohám domácího kapitána Jaroslava Zíky, který zpoza vápna trefil přesně k tyči – 1:0. Hosté poprvé zahrozili levačkou T. Kovaříka, kterou si však domácí gólman pohlídal. Ke konci první půle měli hosté ještě jednu možnost ke skórování, a to, když brankář Hanzal netrefil při pokusu o odkop skákavý míč, ten se dostal za něj, ale domácí obrana byla pozorná a zažehnala nebezpečí. Následně mohl vedení domácích navýšit Milan Pešek, ale jeho obstřel se mezi tři tyče nevešel. Ve čtyřiačtyřicáté minutě přišel sporný moment, kdy po centru z pravé strany došlo ke střetu domácího fotbalisty s hostující devítkou, která zůstala ležet na trávníku. Míč se dostal k nohám brankáře Lébla, který však nesmyslně míč přihrál domácímu střelci Václavu Šindelářovi, a ten zvýšil pohodlně na 2:0. Do kabin šel domácí tým s náskokem dvou branek. 

Sedlec přidal další dvě branky, Dříteň už pouze snížila

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří si bezpečně hlídali svůj dvoubrankový náskok. V 65. minutě domácí svůj náskok navýšili, přesný centr z kopačky Kučery našel na vápně hlavu Václava Šindeláře, který se nemýlil ani podruhé a obloučkem překonal Lébla – 3:0. Pár minut nato měl Šindelář další příležitost po přihrávce Rýpara, kterého opět našel Koch, ale tentokrát si Šindelářovu hlavičku hostující strážce svatyně pohlídal. V pětasedmdesáté minutě domácí zahrávali standardní situaci, odražený míč vybojoval Kučera, nacentroval na hranici vápna, kde číhal Milan Bláha a svůj návrat do sedleckého dresu oslavil pohlednou brankou k bližší tyči – 4:0. Už to vypadalo, že domácí zvítězí i s čistým kontem v zádech, ale v 86. minutě přišla rychlá akce po levém křídle. Přízemní centr propadl na malé vápno, kam si naběhl Tomáš Kovařík a snížil na konečných 4:1. V příštím kole jede Sedlec do Kaplice. Dříteň čeká doma Kamenný Újezd. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Na Dříteň se nám dlouhodobě, v mistrovských utkáních nedaří, už jsme tuto bilanci chtěli změnit a konečně s nimi vyhrát. Jak se v zápase ukázalo, Dříteň má nyní své problémy, jejich nejlepší hráči nenastoupili a ti co byli na hřišti se po celý zápas věnovali spíše rozhodčímu. Ano, byla v zápase sporná situace před naším druhým golém, ale kdyby brankář sebral míč do ruky, branka by nepadla. I nám se občas nezdají výroky rozhodčích, ale v tomto zápase jsem měl pocit, že hosté toho více nakecali, než nahráli, přitom ve svém týmu mají šikovné fotbalisty. My jsme dali 4 branky, ale některé kombinace a hlavně přihrávka od nás může být jistě ještě lepší.

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Chtěli jsme v derby uspět, bohužel jsme propadli ve všech směrech. Spis než o fotbale to bylo o tom kdo koho víc nakope, jsem z toho nasranej, myslíme si že to půjde samo a opak je pravdou.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Koch [-] , M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] (46. L. Trněný [-] ) , M. Kučera [-] , V. Šindelář [-] (84. T. Folvarský [-] ) , R. Hudec [-] , L. Hovorka [-] (60. M. Bláha [-] ) , Z. Rýpar [-] , J. Zíka [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - Š. Parýzek [-] , J. Moudrý [-] (60. M. Werner [-] ) , M. Kovařík [-] (83. P. Kolafa [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , J. Hromada [-] (46. L. Koudelka [-] ) , F. Šantora [-] (71. J. Bláha [-] ) , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] , M. Strapáč [-]

ŽK: 66. J. Zíka , 70. M. Kučera - 19. M. Kovařík , 35. T. Kovařík , 37. M. Strapáč , 49. M. Pojer , 60. J. Moudrý , 76. J. Bláha , 84. O. Moudrý .
Hráči zápasu: M. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - PÁNEK Milan, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2019 15:09
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Valenta
Tip experta: výhra domácích

Bitva dvou sousedů v tabulce, tipuji remízu 1:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích