Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 11:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Smékal pálil v Horní Plané


Branky


26

Zápas jednoho muže, tak lze označit měření sil Horní Planou a týme Dřítně. Střelec Tomáš Smékal vstřelil všechny čtyry branky hostí a zařídil tak import bodů do Dřítně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rozmezí dvou minut zajistily hostím klid

Domácí tým je ve špatné situaci a tak potřebuje sbírat body za každou cenu. Hostujicí celek také nezačal jaro nejlépe, ale mohl se tentokrát spolehnout na návrat kanonýra Smékala. První poločas byl v režii hostí, ale nedařilo se jim proměnit ani ty nejvyloženější šance. Až si vzal slovo Tomáš Smékal a poslal hosty do vedení 0:1. Neuplynuly ani dvě minuty a Tomáš Smékal přidal svou druhou branku a uklidnil hosty 0:2.  Dříteň další šance neporměnila a tak šla do kabin s vedením o dvě branky.

Tomáš Smékal přidal další dvě branky

Druhý poločas domácí Horní Planá zabojovala a začala si vytvářet šance. Ovšem byl to opět Tomáš Smékal, který přidal další branku a završil svůj hattrick 0:3. Domácí celek snížil o chvíli později, když se trefil Jan Koritar 1:3.  Domácí tým vycítil šanci a hnal se za další brankou, ale nedařilo se mu využít své šance a tak přišel trest. Nejlepší muž na hřišti Tomáš Smékal přidal další branku a stanovil konečný výsledek na 1:4. Dříteň tak urvala především díky svému kanonýrovi všechny tři body a za týden jí čeká doma Dolní Dvořiště. Horní Planá je v těžké situaci a v dalším kole zajíždí na hřiště favorizované Kaplice.



Ohlasy k zápasu



TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Chtěli jsme vyhrát, první poločas jsme měli asi 10 tutovek, ale bohužel jsme dřeváci, druhy poločas byl vyrovnaný a i domácí měli šance, bohudik neproměnili, hra nebyla podle našich představ a nás opět spasil Smejky.. nikdo jiný asi u nás už gól letos nedá. V sobotu máme doma Dolní Dvořiště a doufám, že hru zlepšíme a diváci budou spokojeni



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
P. Kostínek [-] - T. Klik [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , V. Ryneš [-] , L. Schuppler [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-] (19. J. Oračko [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Smékal [-] (74. J. Hromada [-] ) , M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (60. M. Kovařík [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] (63. M. Werner [-] ) , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] (66. Š. Parýzek [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - TALÍŘ Milan, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas vidím jednoznačně ve prospěch Dřítně. Kluci z Planý se budou snažit zlepšit výkon z minulého kola, který pro ně nedopadl úplně nejlíp, ale ani to nebude stačit a Dříteň si odveze 3 body. Tipuji 0:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích