Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila lépe pro Dačice. V zápase jsme viděli celkem deset branek, čtyřikrát se trefil dačický Jan Beneš !


Branky


12

Milevsko má sestup jistý. Dačice jsou zachráněny a proto dnes týmy hrály velice otevřený fotbal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jana Beneše

Milevsko zažilo neúspěšnou sezónu a je prvním týmem, který má jasný sestup. Soupeřem jim byly Dačice, které také neprožívaly v některých částech sezóny světlé chvilky a proto si ještě chtějí spravit chuť alespoň výhrou. Jelikož už se v zápase prakticky nehrálo o body, zápas byl hodně otevřený a mohli jsme tak vidět největší přestřelku této sezóny. Nejprve se rozjel gólostroj šikovného hostujícího útočníka Jana Beneše, který svou první brankou v utkání otevřel branku zápasu a tím spustil ptřestřelku. O minutu později srovnal Jaroslav Paták 1:1. O tři minuty později otočil stav utkání Šimon Kutil 2:1. Poté přišla dvacetiminutovka, při které jsme neviděli branky, ale hodně šancí na obou stranách. Další branka padla ve 38.minutě kdy se podruhé radoval Jan Beneš, no a o dvě minuty později měl na svém kontě již hattrick ! Ze šíleného prvního poločasu si tak hosté odnášeli jednobrankové vedení 2:3 

Přestřelka pokračovala

Vzhledem k tomu, že hra byla z obou stran opravdu otevřená, dalo se očekávat, že přestřelka bude pokračovat i nyní. Psala se teprve 46.minuta a Jakub Pinc vyrovnával na 3:3. A znovu pokračujeme v šancích na obou stranách. V 53.minutě vrátil vedení Dačicím Marek Šimánek. Na tuto branku dokázalo Milevsko ještě najít odpověď a to vcelku v zápětí, na 4:4 srovnával David Římánek. Domácí sice již řekli poslední slovo, ale Jan Beneš ne ! V 68.minutě přidal čtvrtou branku v utkání a uzavřel tak svůj gólový účet. Vedení si do konce zápasu dačice pohlídali, navíc v 72.minutě hry přidal pojistku v podobě šesté branky Daniel Točík a stanovil tak výsledný výsledek 4:6. 

 



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
V. Mára [-] - J. Paták [-] (58. J. Jakeš [-] ) , Š. Kutil [-] (38. R. Šťastný [-] ) , M. Masopust [-] , L. Sedlák [-] , J. Pinc [-] , F. Milaberský [-] (65. V. Mácha [-] ) , M. Novotný [-] , D. Římanek [-] , M. Hejl [-] , P. Novotný [-] (78. O. Dvořák [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] , O. Nováček [-] , O. Beníček [-] (58. R. Máša [-] ) - M. Šimánek [-] , D. Točík [-] , M. Diviš [-] (84. M. Distel [-] ) - P. Dedič [-] , J. Beneš [-] - Š. Hric [-] (76. D. Křivánek [-] ) , M. Votava [-]

Hráči zápasu: J. Pinc - J. Beneš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Macko Pavel - BROM Josef, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas.cz
Tip experta: výhra hostů

Dačice to proti Milevsku nebudou mít jednoduché, ale pokud se jim podaří proměnit šance, odvezou si tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza