1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si odvážejí bod za remízu proti Čtyřem Dvorům


Branky


14

Bernartice bojují o třetí příčku, Čtyrák bojuje se zraněním opor týmu. Každopádně domácí dnes bojovali seč jim síly stačily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení, Bernartice rychle odpověděly

Čtyři Dvory trápí koncem sezóny zranění hráčů, kteří jsou základním stavebním kamenem sestavy a v minulém utkání utrpěly porážku v Dačicích. Nelehké utkání na ně čekalo i dalším kole, tentokrát na domácím hřišti přivítaly Bernartice, které se perou o třetí místo s Lišovem na který před tímto kolem ztrácely pouhý jeden bod. Oba týmy dnes hrály velmi uvolněně, zápas nedoprovázela nervozita což se také odráželo na celkovém obraze hry. Úvodní minuty se držely více na míči právě hosté z Bernartic, kteří ovšem jako první inkasovaly. Domácí poslal do vedení v 17.minutě Miroslav Havelec a nakopl svůj tým k větší aktivitě. Bernartice ale nečekaly s odpovědí příliš dlouho, po čtyřech minutách hry srovnal Jakub Novák, který využil jednu z mnoha šancí a vyrovnal na 1:1. Čtyrák mohl těžit z chyb, které hostující mužstvo vytvářelo díky chybným rozehrávkám, ale to se nestalo. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1. 

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhá polovina hry byla z domácího pohledu rozhodně aktivnější a vyrovnanější než prvních 45.minut hry. Dnešní utkání bylo hodně bojovné, ale v tomto dějství jsme již neviděli tolik šancí jako v tom prvním na obou stranách. Vyloženou tutovou akci, která by znamenala vedení jednoho z týmů jsme bohužel nezaznamenali a tak konečný výsledek zněl 1:1. Pro hostující Bernartice je to možná ztráta vzhledem k tomu, že se snaží dotáhnout na třetí příčku, ale bod z venkovního hřiště se rozhodně počítá. Domácí Čtyrák si zlepšil chuť z minulého týdne a v dalším kole vyzve Tábor. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Zápas dnes nebyl nijak vypjatý. V prvním poločase jsme zřejmě byli lepší a mohli vstřelit o jednu branku více, ale paradoxně jsme jako první inkasovali. Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale kazili jsme rozehrávku. Bod z venku je milý, ale jak říkám, v prvním poločase jsme měli šance na to, dát alespoň dvě branky.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - M. Havelec [-] , D. Čermák [-] (83. P. Komberec [-] ) , M. Matušek [-] , T. Pecha [-] , F. Král [-] (75. J. Řepa [-] ) , T. Tengl [-] , M. Pavlík [-] , M. Rachač [-] , P. Váňa [-] , V. Slepička [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - T. Češka [-] , K. Trantina [-] , J. Novák [-] - T. Pěchota [-] , P. Brož [-] , D. Smrčina [-] , A. Staněk [-] (46. J. Růžek [-] ) - J. Peterka [-] , A. Rakovan [-] (75. M. Buriánek [-] ) - V. Ťupa [-] (62. J. Psohlavec [-] )

ŽK: 36. M. Rachač , 85. M. Havelec - 70. D. Smrčina , 86. K. Trantina .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra hostů

Bude důležité v jaké sestavě domácí nastoupí, spousta opor je mimo hru. Bernartice budou favoritem.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů