3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice ztratily dvoubrankové vedení, ale nakonec dotáhly zápas do vítězného konce


Branky


13

Bernartice se netají tím, že chtějí minimálně bronzovou příčku, ale Ševětín jim dnes nedaroval nic zadarmo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernartice odrážely útočnou sílu Ševětína a ujaly se vedení

Bernatice v posledním utkání potkal "den blbec" , jelikož se jim na půdě Týna nad Vltavou nezdařilo bohužel nic. Proto chtěli v dnešním utkání ukázat, že výkon z posledního zápasu byl opravdu jen výpadkem a tým je stále ve výborné formě. Soupeřem jím dnes byl Ševětín, který zažil osmigólovou přestřelku proti Dačicím a tak se od dnešního zápasu dalo očekávat více branek. Bernartice se stále přibližují Lišovu, který kotví na třetí příčce a proto dnes domácí nbrali nic jiného než výhru. Ševětín znovu prokazoval svou útočnou sílu, která mohla domácím v někoika částech utkání působit problémy, ale ty na ně byli připraveni. Bernarticí se dnes vyplatilo nacvičení situací během tréninkových jednotek, které je dnes poslaly do dvoubrankového vedení. Nejprve otevřel stav utkání David Kukrál ve 27.minutě a druhou branku přidal v zápětí Josef Peterka svojí první brankou v utkání 0:2. Bernartice si svůj vypracovaný náskok pohlídaly i přes nepříjemné ševětínské útoky. 

Ševětín srovnal hned po začátku poločasu

Do druhého poločasu vlétli hosté jako uragán a vypadalo to, že bernartičtí hráči zůstali ještě myšlenkami v utrobách kabin. Ševětín nejprve zásluhou Petra Novotného snížil na 1:2 a o minutu později udeřil střelec Tomáš Hindy a dvoubrankové vedení domácích borců bylo smazané během jedné minuty hry 2:2. Zápas tedy alespoň výsledkově začínal od "nuly" a Bernarticím trvalo pár minut, než se znovu vrátily do hry i díky dvou nutným střídáním. Oba celky se snažily urvat výhru na svou stranu a šťastnější dnes byl domácí tým. Pozměněná taktika a nacvičené sutiace se dnes ukázaly jako rozhodující a v 64.minutě přidal svou druhou branku v utkání Josef Peterka, který využil dlouhého autového vhazování a vrátil zpět vedení na domácí stranu. Ševětín tak dnes vyšel bodově naprázdno a dalším utkání přivítá na domácí půdě Tábor, který překvapil výhrou proti Týnu nad Vltavou. Domácí Bernartice odčinily prohru a jsou znovu zpět v boji o třetí místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: První poločas jsme i s pozměněnou taktiku zvládli velice dobře, dařilo se nám odrážet soupeřovo útočnou sílu a díky nacvičením situacím jsme šli do vedení. Ve druhém poločase jsme přišli na hřiště pět minut po soupeři a ještě dalších deset minut hry nám trvalo dostat se zpět do hry. Až na tento výpadek jsme podali hezký týmový výkon a stále bojujeme o třetí místo.




Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Homola [-] , J. Novák [-] (90. J. Psohlavec [-] ) , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - A. Staněk [-] (74. J. Růžek [-] ) , V. Herink [-] (55. V. Ťupa [-] ) , D. Kukrál [-] , T. Pěchota [-] (82. D. Smrčina [-] ) - A. Rakovan [-] (46. M. Buriánek [-] ) , J. Peterka [-] -

SK Ševětín
J. Trnka [-] - J. Suchan [-] , J. Švejda [-] (84. D. Dvořák [-] ) , T. Hindy [-] , L. Kupec [-] , J. Kyrian [-] , L. Chovanec [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Hegr [-] (46. J. Syrovátka [-] ) , M. Šachl [-]

ŽK: 88. J. Novák , 90. J. Peterka - 66. J. Syrovátka .
Hráči zápasu: J. Peterka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - TAUBER Lukáš, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Jiří Šmídmajer
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích