3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice jednoznačně porazily oslabené Čtyři Dvory


Branky


13

Očekával se tuhý boj, ale Čtyrák měl problém dát dohromady sestavu, která jednoznačně ovlivnila průběh celé hry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Čtyrák se dostal v první části pod tlak

Dačice přivítaly ve 22.hracím kole tým Čtyřech Dvorů a dal se tak očekávat velmi tuhý boj. Jenže postupem času a bližícím se koncem sezóny spousty hráčů trápí zranění a nedostatek především hráčů ze základní jedenáctky. Hosté tak dorazili rovnou se šesti borci z B-týmu a pro domácí to byla jasná výhoda. Hned od začátku utkání byli aktivnějším týmem na hřišti a šli brzy do vedení. Již ve 11.minutě otevřel stav utkání kanonýr Pavel Dedič. Převaha Dačic trvala až do konce prvního poločasu a hostující brankář Jakub Souhrada se měl co otáčet. další branky přidali David Křivánek a Jan Beneš, kteří využili převahy svého týmu a přidali klid na kopačky svým spolhráčům. Dačice si tak odnášely do druhého poločasu tříbrankové vedení. 

Zbytek zápasu se spíše dohrával

Dačice v minulém utkání ztratily tříbrankové vedení a tak bylo zajímavé sledovat jak si povedou dnes. Jenže díky indispozici několika hlavních opor Čtyráku se druhý poločas spíše dohrával. Na straně hostí čaroval z počátku druhé půle brankář Jakub Souhrada a hosté také dvakrát zahrozili, ale největší šance Jaroslava Vokála skončila pouze na tyčce. Snížení, které by zdramatizovalo utkání nepřišlo, ale také nepřišlo již navýšení z dačické strany ačkoliv příležitosti na to domácí tým měl, jenže brankář Souhrada měl na jejich šance jiný názor. Domácí tak získali tři body do tabulky, které jsou pár kol před koncem soutěže velice důležité. Čtyrák dnes i přes nedostatek několika opor předvedl sympatický výkon. 



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš - hráč, trenér: Dnešní zápas byl hodně ovlivněn sestavou soupeře, v prvním poločase jsme si vytvořili pohodlný náskok a ten druhý poločas se spíše dohrával.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Nováček [-] , J. Chyška [-] , D. Křivánek [-] (46. R. Máša [-] ) - D. Točík [-] , M. Diviš [-] (56. Š. Hric [-] ) , M. Šimánek [-] (86. M. Distel [-] ) - J. Beneš [-] , P. Dedič [-] - M. Votava [-] , O. Beníček [-] (75. Š. Smejkal [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
J. Souhrada [-] - M. Havelec [-] , T. Tengl [-] (46. P. Karlíček [-] ) , J. Vokál [-] , L. Zeman [-] , M. Rachač [-] , Z. Svoboda [-] , P. Váňa [-] , V. Slepička [-] , D. Čermák [-] , M. Matušek [-]

Hráči zápasu: J. Souhrada .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vítek Miroslav - JAROLÍM Jiří, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Jiří Šmídmajer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza