Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nad Lužnicí vstoupila do jarní části jasnou výhrou. Zápas byl ovšem velice vyrovnaný


Branky


14

Vyrovnané a bojovné utkání se rozhodlo až ve druhém poločase. Rychlá odpověď na první branku i třígólová desetiminutovka ze strany domácích. Tohle všechno čekalo příznivce fotbalu v Plané nad Lužnicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

V prvním jarním utkání přivítala Planá nad Lužnicí na domácí půdě tým z Dačic. Oba týmy nebyly příliš spokojené po podzimní části s množtvím nasbíraných bodů a proto následovala tvrdá zimní příprava. Domácí, kteří pracovali především na zlepšení fyzické kondice, byli v prvním poločase blíže ke vstřelení branky, když si vypracovali dvě příležitosti, ale ani jedna z nich vyloženě neohrozila branku. Dačice předváděly techničtější hru a to domácím působilo mírné problémy. V první části bylo znát, že se jedná o úvodní kolo a týmy se postupně rozehrávaly, proto si diváci museli počkat na prvním branku až do druhého poločasu. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnané hry a taky stavu zápasu.

Gólové hody ve druhém poločase

Druhý poločas už byl i pro oko diváka atraktivnější. Hrál se opět vyrovnaný fotbal, který už ale přinášel vyložené šance pro vstřelení branky. Do jedné takové pozice se dostal i Diviš, který běžel sám na brankáře a mohl poslat hosty do vedení, ale stoprocentní šanci nevyužil. Pár minut po této akci se již měnilo skóre zápasu. Ze standartní situace se v 72.minutě prosadil domácí Zdeněk Handrejch  1:0. Radost z první branky v jarním dějství ovšem netrvala dlouho. Minutu po rozehrání udeřili i hosté a srovnávací branku si připsal Šimon Hric 1:1. A začínalo se od začátku ! Ovšem, nikdo asi nečekal desetiminutovku ve které dají domácí hned tři branky. Největší problémy Dačicím působily standartní situace, jelikož ze čtyř branek, které dnes inkasovaly, byly hned tři takto vstřelené. Gólostroj odstartoval Marek Pěknic v 78.minutě utkání, na něho navázal Martin Janovský v 85.minutě a druhou branku v utkání přidal v závěru znovu Marek Pěknic. Vyrovnané utkání tak skončilo poměrně jasným výsledkem, které dle slov obou aktérů určitě neodpovídá hře na trávníku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Zápas byl od začátku velice vyrovnaný. V prvním poločase jsme měli dvě malé šance, které brankou neskončili. Ve druhém dějství nám to tam i nutno říct se štěstím napadalo a výsledek vypadá jednoznačný, ačkoliv tomu tak herně nebylo. Nejlépe nám dnes zahrál Marek Pěknic.

FK Dačice
Beneš - hrající trenér: Zápas to byl velmi vyrovnaný, ze začátku jsme se seznamovali s povrchem hřiště. Ve druhém poločase jsme se mohli ujmout vedení a zápas by se zřejmě vyvíjel jinak. Ke konci zápasu se nám to úplně sesypalo, dostali jsme mnoho branek ze standartních situací, na tom musíme zapracovat. Z našeho týmu předvedl nejlepší výkon Daniel Točík



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - F. Drtina [-] , L. Anděl [-] , Z. Handrejch [-] , J. Polišenský [-] - J. Pospíchal [-] (84. M. Novák [-] ) , M. Janovský [-] , O. Hofbauer [-] , O. Roztočil [-] - J. Přibyl [-] (88. J. Trčka [-] ) , M. Pěknic [-]

FK Dačice
T. Cettl [-] - J. Chyška [-] , J. Brtník [-] - M. Diviš [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , J. Beneš [-] (4. D. Křivánek [-] ) - Š. Hric [-] , P. Dedič [-] - O. Nováček [-] , Š. Smejkal [-] (46. M. Distel [-] )

ŽK: 44. M. Pěknic - 53. Š. Hric , 74. M. Šimánek .
Hráči zápasu: M. Pěknic - D. Točík .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Průchová Nikola - PANSKÝ Michal, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Kolář
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů