Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Slavia nadělila Semicím bůra a skončila na páté příčce


17

Fotbalisté od Malého jezu udělali vítěznou tečku za povedeným jarem. Dvěma góly se zaskvěl Leoš Hromádka, kterému právě jaro sedlo náramně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V posledním kole zavítaly k Malému jezu Semice. Ani jednomu týmu již o nic nešlo a tomu odpovídala i návštěvnost. K vidění byl ovšem kvalitní fotbal s rychlými a přímočarými akcemi na obou stranách. První zahrozili hosté, když po nepřesné rozehrávce slávistů z voleje a velké vzdálenosti jen těsně minuli branku domácích. Poté začali přebírat otěže hry domácí a také se ujali vedení. Po dlouhém autovém vhazování uklidil vypadlý míč zpoza vápna do sítě Slípka. Slávisté uklidnění gólem kombinovali a drželi balón, Semičtí ale několikrát nepříjemně zahrozili z brejku, avšak nedokázali ani jednou zamířit mezi tři tyče Konečného branky. Za neproměňování šancí byli hosté potrestáni těsně před poločasem, kdy se trefil Hromádka po sólové akci. 

Druhý poločas

Domácí byli v kabině upozornění na Csaplárovu past a hned po začátku druhé půle přidali třetí uklidňující gól zásluhou Bravence. Branka padla opět po dlouhém autovém vhazování. Tento moment rozhodl o vývoji zbytku utkání. Domácí přešli do úsporného režimu, balon drželi na kopačkách více hosté, avšak vážnější šance si nevytvářeli. Na 4:0 zvýšil ke konci utkání Babka po milimetrovém pasu od výborně hrajícího Bohůnka. Poslední branku domácích přidal opět Hromádka po centru z pravé strany. Nulu na kontě slávistů překazil kapitán Císařovský, který v poslední minutě doklepával do prázdné svatyně. Zápas skončil za stavu 5:1 a oba týmy si mohly naplno užít dokopnou.

VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): Poslední utkání jsme nechtěli podcenit, jako se nám to stávalo v posledních letech, což se nám povedlo na výbornou. Potvrdili jsme formu z posledních kol, zápas se nám vyvedl jak herně tak výsledkově. Věřím tedy, že v příští sezoně navážeme tam, kde jsme skončili, a budeme se opět pohybovat v popředí 1.A třídy.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] (86. R. Mendlík [-] ) - L. Hromádka [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (70. J. Wagner [-] ) , M. Boček [-] , M. Bohůnek [-] , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (58. P. Babka [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Vranovský [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Hronek [-] (46. S. Zoch [-] ) , J. Sádlo [-] , M. Kysela [-] , I. Antony [-] , D. Šourek [-] - M. Císařovský [-] , L. Zborník [-] , J. Keclík [-] (80. M. Škulina [-] ) - P. Keclík [-] - R. Veleman [-] (75. M. Nousek [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - NOVÁK Roman, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování, ale spíše věřím domácím.

Tip: výhra domácích