2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baloušek versus Frček - 2:2. Vimperk si odvezl ze Strakonic bod


Branky


21

Vimperk získal druhý jarní bod, Balouškovy trefy Junioru nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strakonice měly převahu

V prvním poločase domácí hned od úvodního hvizdu na soupeře vlítli a vytvořili trvalý tlak, ale ze spousty šancí dokázali proměnit jen jedinou. V 7. minutě M. Kostka napřáhl z 25 metrů a brankář se štěstím vyrazil střelu na roh. Z přetaženého rohu P. Baloušek z voleje jen o kousek minul. V 9. minutě vyslal P. Balouška za obranu Čapek a ten s přehledem zakončil - 1 : 0.

 

V 10. minutě Máška vyhrál běžecký souboj s kapitánem hostí Chvostou, dostal se do vápna, postrčil ho na Touše, který ještě posunul na P. Balouška a jeho střelu obránce stačil zablokovat. Ve 22. minutě za vápnem vypustil jedovku Němeček, ale brankář hostí ji skvěle vyrazil na roh. Ve 30. minutě šel Máška sám na branku a při zakončení selhal . Hosté za první poločas pouze jednou vystřelili na Lízala a to ještě z uctivé vzdálenosti.

Frček zařídil hostům bod

Druhý poločas opět začal strakonickým náporem. Ve 48. minutě po centru V. Šrámka do vápna, kde nejdříve promáchl v zakončení Němeček a pak ani nadvakrát nepropálil brankáře hostí Petráň. Ve 49. minutě se do dvou šancí dostal P. Baloušek a to nejdříve z levé strany šla jeho střela vedle a po chvíli z pravé strany už jeho střela mířila mezi tyče, ale golman hostí byl proti. V 54. minutě měli náznak šance hosté, kterou promarnili , ale o minutu později ji Frčkem proměnili a srovnali skóre - 1 : 1.

 

 

O deset minut později se nám podařila pěkná akce V.Šrámka, kdy utekl po levém křídle, přesně nacentroval na nabíhajícího P. Balouška a tentokráte brankáře hostí překonal a vrátil domácí do vedení 2 : 1. Všichni domácí si oddechli a zřejmě si mysleli, že se už nemůže nic stát, ale opak byl pravdou. V 70. minutě se hosté dostali do velké šance na vyrovnání, ale naštěstí pro domácí šlo zakončení Čecha nad.

 

V 77. minutě šel sám Touš po uvolnění do vápna Čapkem, ale trefuje jen tyč. V 81. minutě přišel další šok pro domácí, když hostující Čech na levé straně udělal suše dva domácí hráče, balon předložil do vápna Frčkovi, který dílo dokonal a srovnal skóre na 2 : 2. 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Stats

Rohy: 7:0

Střely na branku: 10:3



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: Tento soupeř je pro nás zakletý, ještě jsme s ním nevyhráli.

TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. My jsme do prvního nevstoupili moc dobře a po chybě v rozehrávce jsme brzo prohravali 1-0. Byla to pro nás studená sprcha a domácí byli lepším týmem. V těchto chvílích nás podržel několika zákroky Tomáš Winter. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a podařilo se nám i brzo vyrovnat na 1-1. Bohužel si domácí opět po naši veliké chybě v rozehrávce vzali vedení zpět. Na konci utkání jsme v našem rozestavení udělali pár změn a opět se nám podařilo vyrovnat. Za druhý poločas jsme si určitě bod zasloužili. Chtěl bych vyzvednout výkon Martina Tischlera, který odehrál celý zápas s tržnou ranou na hlavě, Michala Chvosty s Martinem Kvapilem a střelce obou gólů Lukáše Frčka.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Touš [-] , J. Máška [-] (83. F. Frček [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Petráň [-] (68. M. Boukalík [-] ) , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] (65. J. Ouška [-] ) , J. Baloušek [-] , M. Čapek [-]

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , L. Frček [-] , D. Samec [-] , M. Kvapil [-] , V. Blahout [-] , M. Tischler [-] , L. Sýs [-] (29. R. Gyürüsi [-] )

ŽK: 36. P. Baloušek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: BROM Josef - LEIŠ Filip, SCHWARZ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra domácích

Náš souboj s trápícím se Vimperkem bychom měli zvládnout a potěšit tak naše fanoušky.

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích