Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 10:15

18.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cembrit Beroun v závěrečných minutách rozhodl o své výhře nad Stašovem


Branky


4

Důležitá výhra pro Cembrit se nerodila lehce, až poslední deset minut měl plně pod kontrolou a vytěžil z toho dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po čtvrthodině hry do vedení

Stašov začal neohroženě, již ve 3. minutě postupoval T. Eichenmann sám na brankáře, naštěstí pro domácí minul branku. Po chvíli Fiala zblízka po centru ze standardky pálil do boku tyče. Poté po rychlém protiútoku zachraňoval stoper Malý na poslední chvíli v malém vápně. Teprve ve 12. minutě se provedl průnik Ličíkovi, ale zakončení ze 4 metrů zázračně vychytal brankář Trpálek. V 16. minutě se vydařil Malému pas do křídla, kde si naběhl obránce Landa a z 13 metrů zakončení zapadlo u zadní tyče do sítě 1:0. Poté po rohu Palusky hlavičkoval opakovaně ze 7 metrů Helebrant, míč se nedostal za záda brankáře. Ve 35. minutě se prosadil mezi zadáky T. Eichenmann a z úrovně penalty jeho gólovou střelu zlikvidoval Ilko. Ve 38. minutě měl obránce Veselý míč pod kontrolou, váhal s odkopem a důrazný Andrlík se dostal snadno k brejku a zkušeně vyrovnal.

Jan Malý vstřelil vítězný gól

Po změně stran lehký centr Vydry neudržel brankář Trpálek, ale pomohlo mu břevno. Po chvíli se zrodil nebezpečný protiútok hostí, z bezprostřední blízkosti branky hasil situaci opět Malý. V 68. minutě byla k vidění konečně pohlednější akce po ose Vydra – Ličík a Paluska dorazil v malém vápně na 2:1. Cembrit se příliš brzy po vedoucí brance uspokojil a v 69. minutě nechala obrana příliš času M. Eichenmannovi aby se otočil na penaltě a umístil k tyči 2:2. Naráz byl Stašov více na míči, jenže tentokrát Cembritu pomohl bojovný závěr. V 82. minutě se Helebrant odhodlal k jedovaté střele z 22 metrů, sice ji zastavila tyč, čich na branku prokázal stoper Malý a zblízka dorazil na 3:2. V 90. minutě vybojoval míč Klier pro Palusku, jeho ideální ulička našla Vydru a ten z očí do očí brankáři se nemýlil 4:2.

U Cembritu byli nejlepší Malý a Landa u soupeře Kulička.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš

Cembrit Beroun



Ohlasy k zápasu


Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Byl to spíše boj, tentokrát byly body nutností. Vrátili jsme se k tradiční sestavě obrany. Dva zadáci překonávali virózu, a tak to nebylo ideální. Navíc do té doby dobře chytající Ilko si řekl o vystřídání kvůli problémům s plotýnkami. Jinak na to, že přes rok nehrál 47letý František Ličík byl důležitým článkem. Tým můžu pochválit za nasazení v samotném závěru, neboť do té doby převažovaly nepřesnosti.




Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] (46. R. Ungr [-] ) - D. Novotný [-] , R. Paluska [-] , M. Vydra [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , M. Čížek [-] (77. L. David [-] ) , F. Ličík [-] (81. J. Klier [-] ) , J. Malý [-] , T. Veselý [-] (46. O. Grygar [-] )

TJ Stašov
M. Trpálek [-] - L. Lojek [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , M. Andrlík [-] , M. Fiala [-] (32. A. Kučera [-] ) , M. Eichenmann [-] , O. Kulička [-] , K. Roztočil [-] , V. Šabat [-] (73. F. Vodička [-] )

ŽK: 18. T. Veselý , 47. M. Vydra , 68. F. Ličík - 35. L. Lojek , 66. M. Eichenmann .
Hráči zápasu: J. Malý , J. Landa - O. Kulička .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠPICL Jan - JUPPA Lukáš, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Zdeněk Steiner st.
Tip experta: remíza

I když bych to přál Cembritu, nicméně hosté umějí bojovat a získají aspoň bod.

Tip: výhra hostů