Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun B si pohrál s Cembritem


8

Toto derby se rozlousklo zkraje druhé půle, kdy domácí dávali góly jak na běžícím páse. Daniel Poslední si připsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si udělali dvougólový náskok

V derby berounských klubů jasně dominovala rezerva. Cembrit k nepoznání, ani jedna řada neodvedla standard, naopak na co sáhli, to zkazili. Poslední tři branky soupeři darovali a od chyb doslova bolely oči.

V 8. minutě se povedl vydařený pas Helebranta na Palusku, v sólu chtěl přelobovat brankáře, ale nepřelstil jej. Ve 12. minutě odstoupil pro vykloubení ramene stoper Větrovec. Ve 13. minutě unikl obraně Štrougal a ze 7 metrů jej vychytal Ilko. Po chvíli zahrál Malý přímý kop z vlastní poloviny, skončil nepatrně nad břevnem. Ve 21. minutě zatáhl míč neobsazený Hrdlička a z 4 metrů Michal Novák nekompromisně zakončil 1:0. Ve 28. minutě jedna z mála pohledných akcí hostí po ose Ungr, D. Novotný a Paluska v malém vápně slabě zakončil do náruče brankáře. Při sérii pěti domácích rohů v podání Grajcara každý „smrděl“ gólem, vždy zachránil Ilko. Ve 41. minutě nákop Malého prodloužil Helebrant, jenže D. Novotný z penalty poslal do oblak. Ve 44. minutě po špatném odkopu stopera se k míči dostal Poslední a prudkou střelou přes celou branku z 12 metrů zvýšil na 2:0.

Beroun B druhou polovinu zcela ovládl

Po obrátce Michal Novák z úrovně šestnáctky otřel míč o horní břevno. V 51. min utěodvracel Malý míč z brankové čáry ve výši ramen po střela Miloše Nováka, asistent Bican neuvěřitelně signalizoval branku 3:0. Cembrit naráz ztratil motivaci a v 56. minutě je ještě dostal do kolen Hrdlička, když se nádherně trefil z 35 metrů přímo do šibenice 4:0. Hned v 60. minutě nabídl stoper míč Poslednímu, jenž se řítil sám na brankáře a proměnil 5:0. Poté Posledního u tyče vychytal Ilko. V 74. minutě měl štěstí při střela Michala Nováka z 12 metrů do tyče. Poslední tři branky hosté přímo vnutili soupeři po neuvěřitelných školáckých chybách. Slabou náplastí byla 87. minutě, kdy Paluska vybídl Veselého ke skórování.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 

FOTO: Pavel Jonáš

SK Cembrit



Ohlasy k zápasu



Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Tak zoufalý výkon jsem ještě u našeho týmu neviděl. Chyb v obraně by se nedopustili ani v žákovské kategorii. Marně jsem hledal dvě po sobě jdoucí přesné přihrávky. Po hodině hry docházely síly věkově přestárlému týmu, který narazil na agilního, běhavého soupeře. Přesto myslím, že na nás stačili tři hráči – Michal Novák, Daniel Poslední a Martin Štrougal.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - O. Slabý [-] , M. Štrougal [-] (86. J. Kymla [-] ) , P. Vopěnka [-] , M. Havlíček [-] , V. Hrdlička [-] , M. Novák [-] , M. Novák [-] (84. P. Fišer [-] ) , R. Grajcar [-] (68. R. Pošmurný [-] ) , D. Poslední [-] , F. Hosnedl [-] (69. M. Pavlík [-] )

Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - L. David [-] (85. J. Klier [-] ) , D. Novotný [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Ungr [-] (80. J. Schýbal [-] ) , M. Větrovec [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

Hráči zápasu: M. Štrougal , M. Novák , D. Poslední .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červenka Martin - KRÁLÍK Petr, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Michal Šaman
Tip experta: výhra domácích

Berounské derby ovládne domácí rezerva, která těží z dravého mládí, podporovaném zkušeným M. Novákem v čele.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích