Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 10:15

16.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cembrit před 260 diváky vybojoval remízu s Trubínem


Branky


8

Rekordní návštěva hnala domácí tým k vítězství, nakonec přestřelka skončila remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili skóre zápasu

Domácí se konečně sešli, postrádali pouze Nápravníka a Větrovce. Soupeři citelně chyběl J. Klička. Utkání mělo všechny parametry sousedního derby, dobře připravený terén, rekordní návštěva, enormní nasazení. Cembrit hodně zatažený, Trubín určitě fotbalovějším týmem s řadou nevyužitých šancí. Převaha místy drtivá, často útočil ve čtyřech a brankář Ilko si dostatečně zachytal.

 

V 8. minutě brankář Ilko pádem pod nohy soupeři zabránil jisté brance. Po chvíli postupoval na něj sám Gracias, přeloboval jej, od pohromy zachránilo břevno. Domácí poprvé zahrozili v 15. minutě, kdy D. Novotný vysunul Veselého, který z úrovně penalty mířil nepatrně nad. Z protiútoku nedokázal zblízka dorazit míč Gracias. V 18. minutě utěšenou střelu Graciase z 19 m ještě lepším zákrokem Ilko vyrazil zpod břevna. V 24. minutě zatáhl po pravé straně rychlou akci J. Porsch, nekrytý Brodan ze strany pokutového území z 8 m nedal brankáři šanci 0:1. V 33. minutě rozehraný přímý kop minul v malém vápně Brodan. Do té doby se hrálo pouze na jednu branku – na domácí. Třicátá osmá minuta znamenala zrod „hvězdných“ čtyř minut Cembritu. Helebrant prodloužil do malého vápna, Veselý zakončoval a Paluska ještě doklepl 1:1. V 40. minutě zatáhl akci Veselý, neskutečně ztracený míč vydřel Helebrant a pod tělem brankáře propasíroval na 2:1. Z rozehrávky Brodan se protáhl mezi zadáky a těsně zakončil vedle. V 41. minutě na dlouhý pas Čížka si naběhl Paluska a z očí do očí brankáři se nemýlil 3:1. Chvilku nekoncentrovanosti přinesla 43. minuta, kdy na dobře zahraný přímý kop Petráše naběhl R. Klička a hlavou z 7 m napnul síť.

Jakub Porsch vyrovnal na 3:3

Po změně stran se hned v 47. minutě ocitl v gólové šanci Veselý, uvnitř malého vápna překopl. Vzápětí se odhodlal ke střele z 20 m D. Novotný, ale jen vystrašil brankáře. V 52. minutě aktivně hrající obránce Blaha snadno obešel soupeře a zpětný přízemní centr poslal z voleje placírkou po víko z 10 m J. Porsch 3:3. Po další minutě vyslal jedovku R. Klička, brankář stačil vyrazit a zachránil ležící nadvakrát pohromu z kopaček Brodana. Trubín byl opět ve stálém tlaku, nepřímý kop rozehrál Petráš pro R. Kličku, jeho obávanou střelu z 25 m Ilko vytěsnil pod břevnem na roh. Poslední čtvrthodině byla rozkouskovaná častým střídáním na obou stranách, nakonec Závodí přece jen přečkalo horký závěr.

 

Těžký zápas na rozhodování dobře zvládl Pavel Bidšovský.

Cembrit měl nejlepšího hráče v Ilkovi, Helebrantovi a dařilo se i Veselému. Trubín měl suverénního Radka Kličku, hodně dobrého zadáka Blahu a dva útočné tanky Brodana a Graciase

 

Autor: Ivan Sýkora/SK Cembrit Beroun

 

FOTO: Pavel Jonáš

SK Cembrit Beroun



Ohlasy k zápasu


Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Za ideálního počasí byli diváci natěšení, dlouho po mostem nevídaná návštěva – 260 diváků. Podcenili jsme zájem a vyhotovili pouze 160 našich oblíbených programů. Navíc jsem prohrál sázku s mužstvem, když prorokoval, že první jarní body získáme až po pátém kole /radostně vyplatil 300,-Kč/ Trubín byl pro nás určitě nejtěžším soupeřem, vzal nás tzv. „na kolotoč“. Po Tlustici a Drozdově jsme na něj byli připravení, jen mě osobně vadila některá jejich hlasitá vystoupení a polehávání po soubojích. Fanoušci celkem trefně skandovali „Trubínské plačky“.

TJ FC Freyburg Trubín
FC Trubín: Remízu 3:3 hodnotím jako ztrátu, byli jsme většinu zápasu jednoznačně lepší. Prvních 35 minut jsme soupeři nepůjčili balon, vytvářeli si šance, ale využili jsme bohužel pro nás jenom jednu. Pak si během pěti minut dáme 3 góly sami a zkomplikujeme si to. Když jsme do poločasu snížili, tak jsem věřil, že to zvládneme otočit. Vyrovnat se povedlo hodně brzo, takže jsme měli dost času na to rozhodnout. Eternitka ale bránila v 10 lidech, bylo těžké se tam dostat. Nějaké šance jsme měli, ale chybělo nám možná i trochu štěstí. Ale jak říkám, bod je pro nás málo.



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - D. Novotný [-] (87. M. Novotný [-] ) , R. Paluska [-] (71. L. David [-] ) , M. Vydra [-] , J. Landa [-] , M. Čížek [-] (62. F. Šťastný [-] ) , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] (77. M. Červenka [-] ) , R. Ungr [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - M. Porsch [-] , M. Novák [-] - M. Šlégr [-] (87. J. Kalina [-] ) , R. Klička [-] , J. Porsch [-] , O. Petráš [-] , M. Blaha [-] (84. V. Vlček [-] ) - P. Brodan [-] , J. Gracias [-] , D. Vokáč [-]

ŽK: 57. M. Vydra - 38. J. Porsch , 64. R. Klička , 76. M. Porsch .
Hráči zápasu: J. Ilko , L. Helebrant - R. Klička , M. Blaha .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - KNOTEK Václav, JUPPA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Blažek
Tip experta: výhra hostů

Na tradičně dobře připraveném hřišti u Berounky vyhrají hosté, kteří si budou chtít spravit chuť po minulém kolem a těsné domácí prohře. V utkání padne čtyři a více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů